- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
totofoto
csendes tag
Köszi szépen a választ!
Némiképp megnyugtattál, egy ujratelepre amúgy ismegérett a gép,meglátom mi lesz.
Egyébbként tényleg érdekesen viselkedik, van mikor hihetetlen sebességgel dolgozik néhány kép erejéig, aztán sutty lelassul.Zajcsökkentésre (nagyob érzékenységen készült képeknél) nektek milyen beállítás jött be?
Én azt tapasztalom, hogy túl sokat nem lehet tenni, ha nem tutiéles a kép,mert úgy beszemcsésedik, mint ha homokfúvóval mentem volna végig egy dián.Üdv
-
totofoto
csendes tag
Hello mindenki!
Végre megtaláltam a Capture-ös embereket!
Egy dolog fúrja ki az oldalamat amióta csak használom (én már 5 éve a D100-at is Szigorúan RAW formátummal használtam,NIKON EDITOR...NIKON CAPTURE 4) .
Ha hajlandóak lettek volna a D300 hoz upgredelni a normál CAPTURE 4-et, rá se nézek az NX-re.
Szóval a végeredmény szempontjából a program több mint megfelelő, de nekem egy nagy nyűgöm van vele:lassú mint a fulladásos halál.
(P4 dualcore, 2gb ram külön winyó csak catch-re stb úgyhogy nem ezen a tájon van a gond: CAPTURE4 és photoshop hasít rajta). Kipróbáltam a Phase one Capture 1 -t és hát lepetéztem a gyorsaságtól és gördülékenységtől. Nem akarom elhinni hogy átlagosan 1-3 percetkell sz-ni egy-egy képpel, ha el nem akad a 10-dik kép valamelyik (leggyakrabban levels ) beállítás alatt.(nem hajlandó mozdítani a görbe pontját, ugrik új pontot tesz le és megcsavarja az egészet stb
Nektek mi a tapasztalatotok e téren,találkoztatok-e ezzel, tudtok e okosságot mondani.Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- RAM topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest