- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
Még1 uP!,a NAGY uPPolós topikomban
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
RAM
őstag
még reménykedek.
-
uP!
-
fel
-
Sok az az 55e...
FEL! -
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
55e...
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
Mp3-as autórádió is jöhet....
-
válasz
májashurka #183 üzenetére
Beszámítok:
2x512/500 Kingmax HC ramot,
Komolyabb digitfotó gépet. -
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
válasz
májashurka #183 üzenetére
A memória már nem aktuális,tehát kp-ra,ill jobbfajta,legalább 10x-es optikai zoom-os digitfényképezőre..persze 60k alatt...
-
májashurka
tag
csere ?
ha igen mi az ami szóbajöhet ? -
uP!
-
uP!
-
uP!
-
Garcia
csendes tag
Én is Sony párti vagyok, de szerintem ne cseréld le, jó kis kamcsi ez.
Amúgy a Király utcai bizományiban volt egy HC17 69.000.-ért a polcon -
Esetleg jobbfajta digifényképezőre is cserélném...
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
Tehát 60e! és up.....
-
uP!
-
60k
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
Nincs rajta mikrofon és DV bemenet,ott van kerek perec a -Terminal- fejléc alatt.(#120-as hsz.)
Microphone -NO
DV -YES out
Kérdésedre a válasz:
''...Azt kell megérteni, hogy a miniDV kamerákat több csoportba sorolják. Van a belépő, közép, erősközép, és a félprofi. A belépőszintbe tartoznak az olyan kamerák melyek az 1db 800.000 pixeles CCD-ből effektív maximum 400.000 pixelt képesek kihasználni. A középmezőny az aminél a 800.000 pixeles CCD-ből az effektív pixelhasználat több mint 400.000. Az erősközépbe tartoznak azok a kamerák melyeknél a CCD felbontása 1Mpixel felett van valamint az olyan 3 CCD-t (3x800.000 pixel) tartalmazó kamerák melyeknél a CCD-nkénti effektív pixelhasználat maximum 400.000 pixel (3x400.000 azaz minden alapszínre /RGB/ jut 400.000 pixel). A félprofi kategóriába pedig azok a 3 CCD-s kamerák tartoznak melyeknél a CCD-nkénti pixelhasználat meghaladja a 400.000 pixelt.
A Panasonic GS17 és a Sony HC22 kamerák esetében a 800.000 pixeles CCD felbontásból az effektív pixelhasználat maximum 400.000. Az, hogy a 720x576 felbontású DV olyan kamerával készül mely maximum 400.000 pixelt használ fel videóra már eleve behatárolja a minőséget továbbá az RGB alapszíneknek ezen a 400.000 pixelen kell osztozniuk. Azokba a kamerákba melyek ilyen alacsony pixelszámot használnak fel nem építenek komoly DV processzort mert felesleges hiszen a tömörítendő anyag pixelszáma nem haladja meg a 400.000-et. Mivel a tömörítő processzor minősége sem mondható kiválónak ezért a kész DV által visszaadott képminőség is ennek megfelelően alakul.
Van nekem egy JVC S-VHS kamerám melynek az effektív pixelhasználata 360.000 pixel. Ha egy kicsit elgondolkodsz azon, hogy az S-VHS sorfelbontása 400 és DV sorfelbontása minimum 500 akkor azonnal megérted, hogy az a miniDV kamera mely 400.000 pixelből készít DV anyagot milyen minőséget képes előállítani...''
uP! -
-
uP!
-
Ilyen árkategóriában mit akarsz?
Egy drágább 8k pixelesnek is csak 520 (jobb esetben)az effektíve.Egyébként ha rendesen megnézted volna,csak DV-kimenet van,be nincs,sem mikrofon bemenet..
Volt nekem egy Sony Digital8-as kamerám,540k pixeles..akkor annak mennyi az effektíve szerinted?Képminőségben simán praliban volt bármelyik 800k-s kamerával..
Vagy:nézz meg egy Sony DCR-HC22E típusú kamerát,ugyanúgy 400k az effektív...árban azért kicsit feljebb van,pedig az optikája kicsit ott van.Tehát ez az érték nem azt minősíti,milyen a kamera.
Kíváncsian várom a magyrázatodat erre= 400k effektív
Egyébként csak ha ennyit akartál mondani,ezt megtarthattad volna magadnak.
UP! -
RAM
őstag
Effective pixels Movie 400000
,
DV be - ki,
Mikrofon bemenet mire volna jó? -
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
uP!
-
tomcsi
őstag
Csere-bere és kp? Bővebben: link
Ha nem akkor egy upnak jó voltam még mindig.. -
uP!
-
Hivatalos Canon leírás: Bővebben: link
-
uP!
-
63k....
-
uP!
-
2x512 500-as Kingmax HC ramot beszámítok.
-
tomcsi
őstag
Up..
-
uP!
-
Moyder
aktív tag
csere egy nokia 7610-re +adok kp-t!
-
Tehát 65k...
-
Keresztapa24
tag
Kérlek ne más topicjában áruld a portékád. Köszönöm - Loretto
-
uP!
-
2x512 500-as Kingmax HC ramot beszámítok.
-
válasz
operator10 #102 üzenetére
Sokat megéltem már eme remek társaságban,de néha azért roppant ideges tudok lenni....néha.Az újonc meg újonc,próbálok toleránsan viselkedni...
-
operator10
senior tag
Üdv.
Olvasgattam a topicod, hát nem semmi nyugodt csávó vagyMennyiért vetted?Miért ennyiért adod?tegyél be képet!Ez volt a csúcs
És mindezt újjoncoktól
És még bírod idegekkel.le a kalappal előtted, de most komolyan
Én már tuti szétvertem volna mérgemben valamit
Jó a cuccod egyébként
Nekem Samsung van
de nem adnám itt el semennyiért
Inkább a halál
na emberek ne hűlyéködjetök jó a cuccos vögyétök!
up!
UP!
Sok sikert és nyugalmat -
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest