- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
timeslot
csendes tag
válasz
afterburner_ #1604 üzenetére
Így van azonnal panaszkodik....
Resetelem én ezerrel.Az az tápresettel...
Ha felhajtom a fedelet bejön szépen középre a fej. Mi lehet?????? -
timeslot
csendes tag
válasz
afterburner_ #1599 üzenetére
És ha valóban kiakadt, akkor mit tudok vele kezdeni? Amúgy bekapcsoláskor normál módon "zörög" csak épp szinte azonnal elkezd villogni a sárga lámpa
-
timeslot
csendes tag
válasz
afterburner_ #1599 üzenetére
Épp az a baj, hogy nem nyomtat sehogy!!! Kiadja a hibaüzenetet és ..kész..
-
timeslot
csendes tag
Sziasztok!!
Régóta használom a Canon pixma IP 4200-at. Olyan jelenséggel találkoztam, hogy a azt a hibaüzenetet adja ki, hogy "Működési hiba. Nyomja meg a nyomtató Újrakezd gombját, ha a hiba továbbra is fennáll kapcsolja ki és be....
Megtettem amit kér, de a jelenség ugyanaz. Csak villog az Újrakezd lámpa és semmi....
Mi lehet a baj?????
-
timeslot
csendes tag
Sziasztok!!
Régóta használom a Canon pixma IP 4200-at. Olyan jelenséggel találkoztam, hogy a azt a hibaüzenetet adja ki, hogy "Működési hiba. Nyomja meg a nyomtató Újrakezd gombját, ha a hiba továbbra is fennáll kapcsolja ki és be....
Megtettem amit kér, de a jelenség ugyanaz. Csak villog az Újrakezd lámpa és semmi....
Mi lehet a baj?????
-
timeslot
csendes tag
Na kérem. Cseréltem patront. Átműtöttem a chipet.....A rögzítéssel voltak gondjaim. Melegített csavarhúzóval lapítottam el a tüskéket.aztán kicsit megfaragtam. Ezért kissé lötyögős lett achip. Az első berakás után párat nyomtattam és azt írta ki, hogy kifogyott atinta. Kivettem, megigazítottam és azóta műxik.
DE!!! Azóta is azt írja, hogy kevés a tinta!!
Ez normális?? -
timeslot
csendes tag
Tuuudom, ökör a kérdés, de még nem láttam ilyet és lehet persze ha meglátom, nyilvánvaló lesz. De mivel rögzítitek a chipet? Pillanatragasztó? vagy valami pöcköt kell bedugni??
-
timeslot
csendes tag
Én is köszi minden chip-csereinfóért!
Holnap kapom-remélem- a cuccost és a héten biztosan nekifeszülök a cserének... -
timeslot
csendes tag
Helló!
A www.itmedia.sk-n lehet elég jó áron patronokat kapni 4200-eshez. Viszont igazán kedvezőek a chip nélküliek. Próbált már valaki chipet áthelyezni????? Hogy működik a dolog??? -
timeslot
csendes tag
Most szeretnék venni egy 4200-ast. Kb 350 A5 méretű képet szeretnék nyomtatni vele 100gr-os papírra. Szeretném kérni a véleményeteket, hogy az eredeti patronok kb. hány képre elegendőek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Panasonic DP-8035 Multifunkciós nyomtató
- HP DeskJet 1220C A/3 Színes Tintasugaras nyomtató Windows 10 kompatibilis
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest