- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
usza
tag
válasz
afterburner_ #3739 üzenetére
Élettartamra lehet kalkulálni egy 5-6 évvel az újabb típusnál is, vagy ez eddig is típusonként más-más volt?
-
usza
tag
válasz
afterburner_ #3737 üzenetére
Hmm. Lehet Tőled olyant kérdezni amire nincs kielégítő válaszod? :-)))
Köszi!!! Azért kíváncsiskodtam, mert a Canon oldalán csak a lézernyomtatóról írnak ilyen adatokat, pedig fontos szempont ez egy mezei felhasználónak. Amit írtál, az alapján úgy tűnik számomra, hogy az ip4000-es típushoz képest - de javíts ki ha nincs igazam - szinte fele annyi az egy oldalra eső költség a tinta szemszögéből nézve. (NEM a gyári patron árakat figyelembe véve) A fej ára, pedig szinte ugyanaz, mint ahogy írod is (tán egy ezres difi van). -
usza
tag
válasz
afterburner_ #3735 üzenetére
Egy 4850-es mennyit nyomtat kb. egy tartálygarnitúrával? Mondjuk mennyi fotót, és mennyi normál felbontású dokumentum szerűrséget? Néztem az árát, meg a feltöltés árát és próbálok kalkulálgatni... Talán mégsem fejet veszek az ip4000-be...
-
usza
tag
válasz
afterburner_ #3719 üzenetére
Azért ez jó nagy trógerség... Nekem mondjuk kicsit több mint 6 évet bírt, haveromé majdnem hatot, és ő kb. fele annyit nyomtatott vele az eeprom info alapján.
Gondolom háromszoros hurrá a piacgazdaság jótékony gyártástechnlógiájának...
Azért megérne egy misét az is, hogy miként lehet büntetlenül úgy gyártani valamit, hogy tuti ne bírja egy időnél tovább. Az utángyártottról már nem is beszélve... -
usza
tag
válasz
afterburner_ #3717 üzenetére
Teljesen igazad van abban amit mondassz, viszont szívemhez nőtt ez a kis jószág az elmúlt 6 évben. Ha nagyon megszalad, azért bekockáztatok egy fejet. Másik fejjel (haveroméból) működik gond nélkül. Sőt saját fejjel vastag feketéből nyomtat még szöveges cuccokat.
-
usza
tag
Afterburner mágushoz lenne egy kérdésem. QY6-0049 típusú fejet adsz-e el, vagy tudod-e hol lehet jóárasítva kapni? Eddig a legjobb árat (17700) itmedia.sk-n láttam.
Köszi! -
usza
tag
válasz
afterburner_ #3702 üzenetére
win7 32 biten lehet, hogy elég, annál nekem csak gyári driver volt és az is elég volt önmagában. 64 bitnél azonban nem volt elég egyik sem külön, csak mindkettő. Néha olyan érzésem van, hogy nemcsak Isten útjai, de a Microsoft is kifürkészhetetlen...:-)))
-
usza
tag
válasz
afterburner_ #3672 üzenetére
Erre én is gondoltam, de akkor sztem dokumentumot sem lenne hajlandó nyomtatni... Az pedig tökéletesen megy.
-
usza
tag
Üdv mindenkinek!
Van-e valakinek iP4000 kapcsán valami 5lete kapásból, miért nem nyomtat színeket egyik napról a másikra. Csak a sima feketéből hajlandó bubikat eregetni a nyavalyás....
-
usza
tag
válasz
pupak78 #2785 üzenetére
Szia!
Mikor legelőször vistán próbáltad, feltelepítettél hozzá drivert, vagy a vistára bíztad a dolgot? Csak azért kérdem, mert nekem (bár ip4000-em van) xp-n driver kellett hozzá, de vista mindent magától tudott. Semmit nem kellett felpakolni hozzá, és tökéletesen működött. -
usza
tag
Próba cseresznye, bár nálam van vizszűrő kütyü a hálózatra kötve, és ne tudd meg 2 havonta mit szedek ki belőle...
Inkább a desztvizet próbáld!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest