- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
Ezt a funkciót még nem használtam.
A kiértékelő méréssel és expo. kompenzációval nem jó neked?
Én így szoktam megoldani, mert jól látszik a keresőben egyébként is, ha be van kapcsolva az expo. szimuláció. Ráadásul ott a RAW, ami jól tolerálja az estleges félrecsúszást.
Ja, erről jut eszembe, az R6 II-ben már van mélységélesség szimuláció is, az expozíció szimuláció mellé választható. -
tirszin
senior tag
Igen, nézd meg azt a menüpontot, ami abban korlátozza, hogy ismét fókuszt keressen, ha nagyon nem talál. Ha itt ok, akkor sztem megpróbálhatsz még friss fw-t. De ha előtte jó volt, nem ez okozta. Tehát javítás/szervíz. Persze ez nem annyira egzakt hiba, lehet elküldenek.
-
Beldar
tag
Igen, ezen agyalok, milyen beállítás lehet, ami erre hatással van...
Az a fura, h nem következetesen csinálja. Pl. Servo módban teljesen jól követi a fókusz a befogott témát, akkor akad ki, ha közelre fókuszálok, pl a kinyújtott kezemre, aztán egy távolabbi témára. Na ekkor jön, h néha talál fókuszt, van amikor meg "beragad" és semmire nem fókuszál, csak ha újraindítom... Jól megvilágított helyzetben csinálja ezeket, eltérő rekesz beállítások mellett is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest