Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Általában ezek a gépek sokkal többet bírnak, mint amit a gyártó rájuk ír. De ez így érthető is. Hiszen, ha tényleg a maximumra vállalnak garanciát, akkor elég sok gépet scerélhetnének. Valahol meghúzzák a vonalat, hogy adott teszt körülmények között a gépek pl~98%-a mit bír és arra vállalnak garanciát. Valószínűleg a ~60%-a a dupláját is elviseli, de ki akar 40%-ot cserélgetni, mert mindenki víz alá dugja. Szóval azért némi ésszerűséget betartva én használtam már havazásban, -10°C-os hidegben és 40°C-os melegben is a gépet. Értelem szerűen direktben nem tettem ki szélsőséges hatásoknak, de pl egy tengerparti 15:00 órai fényképezés során azért kényelmesen felmelegedett a váz...
Amúgy 5-ik évét tapossa nálam az 550D-m és egyelőre csak a markolat gumiborítása vált el kb 1,5 hete. (Mármint teljesen) látszólag megnyúlt, így vágok belőle és vissza ragasztom.

Hóessben, ahogy törölgettem róla a havat, persze folyt rajta a víz...Haverom a hegyekben túrázott és az 1100D-jét egy mgcsúszás alkalmával bemerítette a 4 fokos patakba és hozzá verte egy kőhöz. Pár napig szárítgatta és azóta is pazarul működik. (Amúgy úgy megijedt, hogy azt hitte ott marad a gép)
Én nem buzdítalak (hisz garanciát sem vállalhatok) arra, hogy a gyártó által megjelöltnél szélsőségesebb körülmények között használd a géped, de biztos, hogy példát mutatok vele, hogy lehet.

(Nézz egy pár durability tesztet és ámulj!
D90 vs 550D olyat is kibírnak néha, amit sosem tennék velük...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Óra topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Temu
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest