Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polcrendszer
tag
Sziasztok! Van egy fotóskészlet, egyben szeretném eladni, de külön-külön is mehet, ha valaki ragaszkodik hozzá
.
350D új, kb 800-1000expós zárszerkezettel, az elektronikát cserélni kell, ez 10ezer HUF, emiatt az ára 40ezer HUF
Canon 18-55mm kitobi 9ezer
Canon táska 15ezer a táskáról kép itt
SanDisk Extreme III 2GB 6ezer
Akku töltő 1ezer
Távkioldó 2ezer
Canon NB-2LH akksi 8 ezer
0.45x széleslátószögű lencsekombó makró lencsével 8ezer
A teljes csomag ára alul, de ha kisebb csomag kell, azt is lehet, mondjatok ajánlatot.
(a lenti válasz update miatt már nme érvényes...) -
Polcrendszer
tag
Néhányan, akik még olvassák ezt a topikot: Nagy azarban vagyok, mert meghalt a 350D-m elektronikája. A kérdésem az lenne, hogy van-e rá esély, hogy valahonnan tudok szerezni főpanelt(main pcb) olcsón? vagy ingyen
De mindenképpen 10 huf alatt. 4-5ezer lenne az elfogadható...Valami totál szétcseszett-döglött dolog is megtenné. -
Polcrendszer
tag
emberek, megvan a gépem!!
) naggyon hepi vagyok meg alles. Viszont. Nincs hozzá kártya se töltő. A kártya nem akkora érvágás, mert úgyis asztrofotózni kell,viszont a töltő az pain in the ass. Valaki nem tud nekem használtan ezer alatt akksitöltőt bele? Örök lenne hálám... -
Polcrendszer
tag
srácok kinek mennyit érne egy zsír új 350d? plusz kártyával, cuccal. 0km-es

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 1000 expó
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
De mindenképpen 10 huf alatt. 4-5ezer lenne az elfogadható...Valami totál szétcseszett-döglött dolog is megtenné.
) naggyon hepi vagyok meg alles. Viszont. Nincs hozzá kártya se töltő. A kártya nem akkora érvágás, mert úgyis asztrofotózni kell,viszont a töltő az pain in the ass. Valaki nem tud nekem használtan ezer alatt akksitöltőt bele? Örök lenne hálám...