Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• efi99

őstag

Üdv!
    Szórványosan különböző fórumokon olvastam, hogy időnként kiakad különösen durva módon. Nálam ez úgy néz ki - általában 1-2 óra játék után - hogy kép fekete lesz, hang megszűnik, monitor ledje elmegy készenlétibe (!) Közben a GPU venti is hirtelen fullra ugrik, ami arra utal, hogy a háttérben már az XP is felszívódott VGA driverestül és nem is segít semmi csak a kikapcs, bekapcs. Sima HW resetre volt olyan, hogy nem jött meg a kép(!) bootoláskor sem, pedig az XP-t közben a háttérben betöltötte! (Nagyon durva: látható kép nélkül futott és észre sem vette, TFT készenlétiben)
    Gép: 5400+ X2, 2 Gb RAM, GT9600-512M, driver 178.24, patch nincs fenn a game-hez.
    Megoldásnak tűnt, hogy visszavettem 1280*1024 natívról, 1024*768-ra, illetve SM3 helyett SM2-re. Azért csak tűnt, mert már órákat nem nyúztam, végigértem, és hát eddig is csak 3-4* fordult elő.
    Túlmelegedés nincs, figyeltem közben, meg amúgy is simán, erőlködés nélkül futott amúgy. A gép teljesen stabil, más soha nem fekteti meg.
    Valaki belefutott már ebbe?

Új hozzászólás Aktív témák