Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cellpeti #3415 üzenetére
Gondolom MP ranked-re gondolsz.
Azzal küzdök most én is, amennyire szabadidőm engedi és végülis nekem megyeget, csak még GM-et sem értem el sajnos.
Általában Hardpoint és Domination ranked-eket játszom, S&D-hez mostanában nem vagyok elég kipihent.
Legközelebb is csak csütörtök este tudok érdemben játszani.Egyébként én úgy szoktam, hogy visszahívogatom előző meccsből a jobban játszó idegeneket.
Sokszor becsatlakozik 1-2 ilyen és akkor az már ad plusz esélyeket a következő meccsekre.Azt sem tudom hirtelen meddig lehet most küzdeni, meddig tart pontosan a rang szezon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Grado SR80e
- GAMER PC Intel i7-11700F/Asus PRIME Z590-P/RTX 3060 12 GB/32GB DDR4
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest