- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Már az előző résznél is ez a baj volt nálam, hogy az egér késik egy kicsit, minimálisan, de engem idegesít. Azóta másik gépem van, szóval nem biztos hogy nálam van a baj. A többi game jól fut, Battlefield, stb..
Tudja valaki mi lehet a baj? -
törölt tag
Sziasztok!
Másfél hónapot kihagytam a játékból. Most viszont valami hiba van benne. Az első indítás után letöltött 50GB frissítést, majd kezdődtek a futási gondok. Előtte minden jól ment.
Mitől lehet az, hogy öt percenként megtorpan a játék 2-3 másodpercre?
Olyankor a textúrák ultra alacsony felbontásra váltanak, majd visszaáll minden a normál kerékvágásba. High grafikán játszok, az fps 80-ra van korlátozva rivatunerrel.Már letöröltem és újra húztam a játékot és állítgattam mindent, ami eszembe jutott, de nem múlik le.
rysen 5 2600x, rx590 8gb video, 16gb ram, ssd
-
törölt tag
Hi!
Három hétig nem játszottam. Előtte level 54 voltam, most meg level 1. A cuccaim nem változtak. Mi történhetett? Vagy ilyen a játék? -
törölt tag
válasz
Lifer092 #2994 üzenetére
Én meg se veszem a játékot addig, amíg nem lesz egyértelműen pozitív az értékelése. Nem akarok úgy járni, mint az előző résszel... ...elküldtem az anyukájába a csalót és erre felajánlott 50% kedvezményt az első hónapra, ha előfizetek az előbb említett csaló programra. Akkor tiltottam a mikrofont végleg. Kár, hogy nem vettem fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest