- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
Erről írtam én is, hogy egy CS:GO szintű grafika is lehet szórakoztató, de ez nem változtat azon, hogy ezen a téren visszafelé léptek.
Szerinted a grafikai látvány egyáltalán nem számít? Igen is számít, ezért fejlődik jelenleg ilyen gyorsan minden hardver, mert van elvárás. Az MW19 is éppen ettől lett ennyire népszerű. Engem is megfogott, pedig már jó ideje nem COD-oztam előtte. Akkoriban én éppen fordítva láttam ezeket a dolgokat. A BF3 volt a legmenőbb, és az MW3 a második. Ezt fordította meg a BO4, utána pedig a MW19. Amit most lehet a CW elront majd. -
prokxy
veterán
-
-
N@idia
őstag
Nem tudom, hogy te nézted-e egyáltalán ezt a leak gameplay-t vagy nem, de nekem olyan gyorsan összetákoltnak tűnik az egész multi és ez már számottevően nem fog változni, szóval nagyjából erre lehet majd számitani. A karakter mozgása a jelenlegi codhoz képest szerintem nagyon gagyi, olyan mintha lebegne az egész karakter, mintha nem lenne súlya. A hangokról meg ne is beszéljünk és lehet mondani azt, hogy 480p stb, de nem hiszem, hogy nagyon sokat változna ez a béta idejére. Én nem fikázni akarom vagy ilyesmi, mert imádom a codot de elvárom, hogy legalább egy MW szintet hozzanak már, de ez meg se közeliti.
Én jelen esetben a multi részére értem a dolgot! A story része ahogy az mindig is szokott lenni most is jó lesz és az egy fokkal jobban is fog kinézni valószinűleg ez azért a trailerből is kiderült már.
Maradjunk annyiba én leszek olyan elfogult és nem ülök fel a hype vonatra, mint Oriic. Én ott voltam élőbe, mikor megvette a játékot (shut up and take my money) együtt csináltuk a cold war küldetést warzone-ben ő előre megvette a játékot, aztán lehet később majd megbánja, de ez már a jövő zenéje persze ne legyen igy, de én azért kivárok -
k-adi
nagyúr
évek óta csak TDM megy kb. minden módban, ott is ami nem tdm lenne, így elég kevés esélyét látom, hogy pont most változna ez drasztikusan... persze ki lehet fogni 1-1 jó obj. meccset, lobbyt biztos
+ ja és az idősek akik obj.et nyomnák meg kikopnak lassacskán, a helyükre érkező új fiatalok többsége meg már a TDM masszába érkezik bele.
szerk.
azért durva hogy még 1 igazi gameplay videó se volt de már megy a preorder ezerrel
..mondjuk ennyi év után most már nagy meglepetés /zsákbamacska nem lehet -
Rony949
őstag
Legutóbbi CoD amit előrendeltem, az a Black Ops 4 volt PC-re és nagyon megbántam. Főleg, hogy 6 hónap után úgy kihalt az egész játék, hogy szinte csak TDM meccseket lehetett menni. (ma már csak azt lehet játszani, semmi mást, azt is cheaterekkel)
Szóval ha ebben is hasonlóan csalódom, akkor ez az utolsó CoD, amire pénzt költöttem.
Please, legyen jó!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest