- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxes
tag
promodba hogy kell beállítani hogy több csipa legyen egyszerre?
-
törölt tag
Május 24-én érkezik a teljes trailer addig itt egy előzetes :
COD: Modern Warfare 2 HD Trailer előzetes !
Remélem jó gém lesz !
-
aram01
nagyúr
sziasztok miért ilyen kihalt a topic?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
phanzetomox
őstag
Ennyi bant kaptál? azt meg se kérdezem mire...... figy sztem válts IP címet az biztos segít ,illetve nézd meg mennyi időre kaptá bant lehet nemsokára lejár
Fpstunker: huh nem volt gond osztálykiránduláson mindössze 50km gyalog a bakonyban 2nap alatt (ebből 14km éjszakai túra volt) , szúnyogok- kullancsok nem csíptek szerencsére (talán az erős alkohol szagom miatt ) -
Bocaa
senior tag
Az a helyzet ,hogy még tavaly novemberben kipróbáltam a COd4-et multiban de akkor nem volt lehetőségem a dobozos játék megszerzésére és nagyon belemerültem addig játszottam(3-hét) amig punkbuster bant kaptam és most megint megjött a kedvem be is szereztem az "original"-t de szinte az összes pb-s szerverről bannolva vagyok és IP-ban lehet szerintem lehete ezzel mit kezdeni ,h ujra játszkassak ,vagy IJ van
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
koxes
tag
hi
a cod milyen kártyára van fejlesztve?(nvidia, ati? -
Zalaymate
senior tag
Valaki nem tud nekem megoldást erre: [link]
(= Zala =)
-
Crytek
nagyúr
Ebben a játékban van lehetőség arra hogy timedemot készítsünk? Ha igen hogyan?
Next PC Upgrade: 2022
-
bmwsan
senior tag
Jó reggelt
promodlive-n miért dobál ki a játék ilyen .IWD fájlokkal?
Előre is köszönet. -
klambi
addikt
szevasztok!
új vidkarit dobtam be és már megint dobálja ki 1-2 servernél pl:VES hogy disallowed program/driver!
na itt most mit csináljak?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
törölt tag
válasz phanzetomox #21867 üzenetére
Remélem nem esznek meg a szúnyogok és a kullancsok, de vigyázz a vaddisznókkal és társaikkal is !
Az erdőt nem felgyújtani, a tanárnőket nem megrontani.
Jó kirándulást és semmi jót ne halljunk felőled. -
phanzetomox
őstag
most nem leszek 2 napig,nem találtok xf-en se, mert megyek osztálykirándulásra bakonyba kívánjatok sok szerencsét hogy ne egyenek meg a szúnyogok meg a kullancsok
-
palbence
tag
sziasztok
tudom, hogy már lerágott csont, de a corrupted file/memory hibára még mindig nincs megoldás??
üdv: bence
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Hát egy érdekes problémám merült fel!
A gond, hogy lementette szépen az állásomat a játék mappából a "profile" mappát kimásolva.
NA most jött új OP rendszer, játék feltesz, és gondoltam csinálok egy új profile -t, hogy a mellé másolhassam be a régit.
Na de megvan az új profile, de nem látom, hogy hová mentette!!
Mert most nincs a játék mappájában a Profile mappa, de többször is ellenőriztem és a játék mentéstől indul, szóval valahol meg kell legyen, de nem találom. Vista keresése meg nem dob ki semmit a profile nevét beírva!
Valakinek van ötlete??
[ Módosította: Bordoi ]
(= Zala =)
-
pityeszka
őstag
válasz jozefgucci1 #21861 üzenetére
Hú, ezt el is felejtettem.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
johniee
senior tag
Sziasztok! ATI HD4670 videókarim van. Nem képes 75 FPS-nél többet csinálni játék közben.
Van valami megoldás amivel lehetne ezen javítani?
(#21832) SipiBcs Ha a kimenetet átállítom a másik hangkarimra ( ) akkor simán jó a mikrofon játék közben is
[ Szerkesztve ]
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
aram01
nagyúr
válasz phanzetomox #21857 üzenetére
ja mindenki full pro majd mesélj
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz GrG1210 #21855 üzenetére
sanszos. RC1 elotti Win7 tulajok is panaszkodtak a PB-re,hogy az Evenbalance azt mondta, hogy amig nincs kinn a vegleges, szarnak a PB csiszolasara
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
GrG1210
aktív tag
halli . nekem az a gondom , hogy 7-es winfos (beta) van fenn és sajnos a pb állandóan kibasz . NEm tudjátok , hogy van e valami megoldás? , vagy váárjam + a teljes 7-es winfost, aki tud seggÍtsen pls , előre is thx.
-
Balinov
titán
válasz Zalaymate #21849 üzenetére
nem kell. a rankhoz azert kell a reg fajl is, mert ugye a registry-ben tarolja a win/jatek a szeriaszamot. Ha mas kulccsal ujratelepited, akkor ugye a registryben levo s/n is mas lesz,ennelfogva nem tudja tarsitani a meglevo profilodhoz. Ezt lehet ugy megcsinalni, hogy ugyanazzal a szeriaszammal telepites utan bemasolod a lementett profilt.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Zalaymate
senior tag
Hali Srácok!
Hát az a gondom, hogy most tennék fel új Oprendszert de nem merem, amíg nincs kimentve a profilom rendesen a COD4-ből... hiába, a játék az első...
Szóval egyszer már csináltam ilyent, de elfelejtettem..
A Profil mappát kimentettem már simán, csak arra nem emlékszem, hogy elvileg asszem ki kell mentsek valami rendszer reg fájlt, csak nem tom merre van! (Vista van fent.)
Szóval regéljétek légyszi el, hogy mit mentsek, hogy ne vesszen az állásom!
Előre is THX!
(= Zala =)
-
aram01
nagyúr
válasz phanzetomox #21842 üzenetére
itt az ip:84.2.39.223:28960
de készülj fel hogy az elsö pár nap még azt se fogod tudni hogy miért haltál megIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
törölt tag
válasz phanzetomox #21840 üzenetére
ITT voltam 3 hétig, kezelések elektorsokk, masszázs, egyéni gyógytorna, vízi balett, tófürdő és minden este Szaniszló úr borpatikája.
PUB szerónk az nincs de néha pubolunk is erre-arra.
-
aram01
nagyúr
válasz phanzetomox #21840 üzenetére
VES+HET ez meg egy csipás szeró általában ez a 3
-
phanzetomox
őstag
válasz bognar110 #21838 üzenetére
Mármint mi? hát figyelj szerintem mindenki máshol tolja aram01 gondolom a Ves szerón, fpsunker meg gondolom a vexillum szerón, én Nyír klán hc szeróján hq-zok
aram01: mi a baj az ördögfejjel?
fpstunker: ok akkor nem ismered egyébként mivel kúráltad magad? iszappal?[ Szerkesztve ]
-
-
bognar110
őstag
Mi a server neve ahol szoktatok tolni ???
-
v!ct0y
veterán
válasz phanzetomox #21835 üzenetére
De ez milyen már, hogy 1 csít és oda 10 ropi............Jó nem kell csalni ennyi a lényeg de akkor is ez f@szság...
-
törölt tag
válasz phanzetomox #21815 üzenetére
Nem , miért ki az
-
SipiBcs
őstag
válasz johniee #21830 üzenetére
Én akkor kérek segítséget, ha valamihez nem értek....
ezek szerint ehhez te sem...
Ne feledd, ha nem adsz elegendő infót... csak tippelgetni lehet....
Ha jól emlékeszem, akkor sokaknak az alaplapi hangkártya driver-e miatt fagyott is a játék, csak frissíteniük kellett. Lehet neked nem fagy... csak nem dolgozik rendesen...
Egyébként meg érdemes win alatt a beállításokkal variálni, mert nem biztos, hogy azokat a csatornákat használja a játék, mint teszem fel normál állapotban a win.
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz johniee #21827 üzenetére
A játékban ha megnyomod a "z" betűt? Vagy esetleg a TS, Ventrillo nem megy?
Egyébként működik a mikrofonod?
Nézz körbe az Options ----> Voice Chat menüben. Ha ott ON a kiírás, akkor jobb klikk a jobboldali gyorsmenüben az XP-ben a kis hangszóróra. Ott keresd meg az input beállításokat és kezdj el velük játszani. Már hogy mindet feltolod 1 picit és keresed a helyes beállítást. Minden konfigurációban más és más, ezért írom általánosságban.
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
johniee
senior tag
Sziasztok! Arra tudtok megoldást, hogy miért nem érzékeli a mikrofonomat a CoD4 játék közben?
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
Zsubi
őstag
-
Zsubi
őstag
Üdv srácok!
Frissítettem a Punkbuster-t ahogy kell és még is kidobál ezzel a hibaüzenettel a szerverekről
Ilyenkor van valami megoldás vagy ilyenkor mi a teendő[ Szerkesztve ]
-
Bordoi
őstag
FPSTunker és Gyuri27 Talán egy kicsit finomabb stílusban is lehetne fórumozni.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
phanzetomox
őstag
Fpstunker : cod4 klánodban ismersz egy sheerpa nevű csávót?
[ Szerkesztve ]
-
kobe24
tag
Valaki nem tudja, hogy IWD file hibánál mit kell csinálni?
-
aram01
nagyúr
válasz phanzetomox #21808 üzenetére
cod4-ben nem vettem észre még semmit igaz csak 1 mapot nyomtam le fps 250 nél kiakadttudod a 9800gtx+holnap nyomok még teszteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Politikai mémek
- Futás, futópályák
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Battlefield Labs - Közösségi tesztelés előzi meg az új játék érkezését
- TP-LINK routerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest