- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
mi az istenért jön be ez a corrupted file in memori, már 15x más rendszer van, másik vidkari, másik driver, és még mindig kihánnya ezt a hibát, mitől lehet ez?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
lovag05
aktív tag
Lovag élmény beszámolója: -Na, visszatettem a CoD4et, gondoltam adok neki még egy esélyt, hátha multi terén még tud szórakoztatni... hát... a TudatLAN szerverét szemeltem ki, ezen sokan vannak mindig, gondoltam legalább lesz kihívás, ez a kis idő játék elég volt, hogy pár perc alatt "hírnévre" tegyek szert, a második mapon, - backloton - már mindenki anyázott meg szidott össze-vissza. Pedig olyan laggom volt mellette, hihetetlen... élmény-képek : Lovag bukása. xDDD , A map végén.
[ Szerkesztve ]
So many demons, so little time...
-
Adiking
tag
Hogy lehet azt megváltoztatni, hogy amikor csatlakozok egy szerverhez, és nincs szabad hely, akkor ne csak 3-4ig számoljon el, hanem a végtelenségig próbálkozzon?
-
feka007
veterán
Azt nem tudjátok, hogy melyik grafikai cucccal lehet kikapcsolni azt, hogy mikor bent vagyok egy épületbe és nézek ki az ablakon, akkor így be vannak égve a messzi részek. Próbáltam a lightningot stb-t, de uganúgy be van égve. És hát nem látni semmit így épületből pubon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ice!?
őstag
válasz killer1203 #23686 üzenetére
Az lesz. De azért köszi, hogy válaszoltál.
-
aram01
nagyúr
sziasztok szerintetek ezen a lapin elballagna a multi?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Ice!?
őstag
Üdv nép!
Patch-et lehet valahogyan törölni? -
szepsy
senior tag
Hali.
Eddig XP-n játszottam cod4-el, ott nem volt semmi gond, de mióta feltettem a win 7-et nem tudok játszani, mert a "iw3mp.exe leállt" ezt írja ki,valaki segítsen pls
-
koxes
tag
hella
consolból hogy kell újraindítani a szervert ? vagy esetleg rcontoolal is lehet?
vebadmin nincs -
lovag05
aktív tag
válasz killer1203 #23675 üzenetére
Csinálna, csak nem 1680x1050-ben.
[ Szerkesztve ]
-
lovag05
aktív tag
válasz killer1203 #23672 üzenetére
Elírtam, sry... xDDDD azthittem másik totyikban kérdezik... - CoD2 -
-
lovag05
aktív tag
válasz patyik75 #23669 üzenetére
9800GTX+-szal már biztosan meglenne. - haverom gépében is ez van, sose megy az alá -
killer1203: Miért ne lehetne max grafikán? HD4650-vel 4x AA mellett, igaz, csak DX7-be, 1280x1024-be is megvolt a majdnem mindig stabil 250.
GTX260-al pedig jóval több meglenne stabilan. ;
Na, bmeg, azthittem a CoD2es topikban vagyok... omfg. xDDDDDDDD GTX260-al maxon, 4x élsímítással, 1680x1050-be, másik havernál néha beröccen, olyan 241fps-ig, ezen kívűl stabil...
[ Szerkesztve ]
-
patyik75
tag
Sziasztok urak!
milyen nvidia karit kellene beleraknom a gépembe hogy 1680*1050 2*aa melett meglegyen a stabil 250fps?
3,2 e7200-vel hajtanám.
ötlet,tapasztalat? -
lovag05
aktív tag
válasz killer1203 #23666 üzenetére
Meg lehet szokni, csak hamar személyeskedésbe fajul el a dolog, onnan meg egyenesen kick / bann a jutalom. xD
-
lovag05
aktív tag
válasz killer1203 #23664 üzenetére
Én a promodos szerverekről a falra tudtam mászni, egy hányadék, amit a játékkal műveltek benne... ennyire azért nem kellett volna lebutítani, szvsz. - ennyi erővel inkább CoD2 - Ma, - CoD2be - megszámoltam (!) hatszor cheatereztek le, ezután pedig a szokásos flame ment ezerrel, pedig válaszként csak egy "xD"-t írtam.
-
killer1203
senior tag
válasz Svájcinéger #23663 üzenetére
Mi legtöbbet Promodba játszunk, abból meg nemsokat találunk Sega?! néven szoktam tolni, Én csak azt nem értem hogy miért kell valakit le cheaterezni hogyha ts-en összebeszélünk hogy ki hol halt meg és odamegyünk lelőni a másik csapat emberét
De van olyan hogy egyből anyáznak hogy wh-zunk, azokatis szeressük
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
Svájcinéger
őstag
válasz killer1203 #23662 üzenetére
A fiam keresett és talált jónéhány magyar szerót, ami bejön neki. A szóban forgó szerver tegnap óta meg már nem is megy. Nem én voltam ! Reméljük így marad és akkor happyend.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
killer1203
senior tag
válasz Svájcinéger #23640 üzenetére
Sajnos ezek ilyenek, minketis bannoltak már nem egy szerverről hogy wh-zunk, pedig csak TS-en beszélünk össze.
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
henesa
aktív tag
válasz phanzetomox #23660 üzenetére
Hát Cod 2-t nem kapsz még annyiért 2-3e között mozog tom mert elkezdtem a bevásárlást már csak a kettő hiányzik origiben
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
-
henesa
aktív tag
Hö hö két évvel a megjelenés után a negyedik meg az ötödik helyen a Cod 4 [link]
hiába a MATEKON MÚLIK MINDEN !!!!!![ Szerkesztve ]
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
lovag05
aktív tag
válasz menalcas #23655 üzenetére
CBn alig van, aki nem csal. Meg különben sincs semmi értelme, gyűjtöget mindenki egy szaros pontot, aminek 0 jelentősége van, komolyabb szponzorokért meg Lanra kell menni. Osztálytársam EU CB 2on2 top 2be volt, mielőtt bannolták privát WHval. xD
-
menalcas
őstag
Ehez a külfüöldön is van sok csaló, ajánlom sokak figyelmébe van fennt neten egy lista amin szerepelnek az országok, honnan hány embert banoltak (talán CBről) és magyarosrszág dobogós vagy első helyezett már nem tudom, de sztem ennek van jelentése
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Svájcinéger #23652 üzenetére
Igaz.Azonban nézd meg Pitbullos mennyit tölt a módolással ,fejlesztéssel nem mindenkinek van ám erre ideje.Nálunk pl a klán java családos ,szóval elég macerás ennyi időt a szerveren tölteni ,pláne hogy van 3.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Svájcinéger
őstag
Lejárt az idő, sorry. Szóval ha valaki tud jó magyar szerókat (pölö: x4v2, K3 mod) , amik jó hentelősek: TDM, FFA elsősorban. Ahol kultúrált emberek vannak és nem gyök 2 IQ-val rendelkező adminok írja már meg ide légyszi az IP-ket vagy küldje el pü-ben. Thx.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
válasz jozefgucci1 #23651 üzenetére
Azért arra sincs szerintem garancia, hogyha most előregelsz sikeres lesz. Ez szerintem sok mindentől függ. Anno mi is szívtunk COD4-gyel, pedig időben indultunk. Mindenki azt hiszi, hogy külföldön sokkal több az eredeti game és sokkal jobb konfigok vannak, pedig dehogy. Mikor még az elején megköveteltük az eredeti gamet - jobban mondva a szerver szolgáltató - akkor alig volt ember. Nagyon sok múlik az adminon: milyen modot választ, milyen pályákat tesz fel, azokat mennyire frissíti, milyen egyéb elemekkel dobja fel a szerót: hangok, stb. Le a kalappal pölö Pitbullos előtt. Félelmetes ez az ember, hogy mennyi időt és energiát áldoz a szerójukra. Ilyen adminok kellenének, nem olyanok, akik ha lelövik kivágja az embert, mert biztos csalt.
De elkanyarodtunk a témától. A lényeg a lényeg, hogy azért mert páran visítanak ok nélkül kidobni valakit és még bannolni is a belépést időre vagy örökre számomra vérlázító. Engem is csalóztak COD2-ben a már említett holland szerón - OSND volt talán - volt is admin, de nem dobott ki. Részemről ennyit. Amúgy biztos vannak jó magyar szerók, de még nem találtam meg őket, igaz nem is keresem, erre a K3-ra is azért léptem be 6x mondjuk, mert a Fiam nyaggatott. Azért majd Menalcas által megadott magyar hardcore szerókat megsasolom valamikor.
Röhögni tudjak saját és mások "halálán", nekem csak ez számít.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Svájcinéger #23650 üzenetére
Örülök neki .Amúgy ezt azért mondom mert pl a MOHAAA szerver már fut vagy 4-5 éve magam sem tudom és az is tele van állandóan .Pedig ott is voltak az elején renitensek és elvétve talán most is.
Azért van annyi friss előregisztráció az MW2 szerverekre is mert mindenki tisztában van vele , hogyha most a kezdékor indítod és komoly szándékkal akkor hosszú életű lesz a "vállalkozás" .Ahoz hogy minőségi játékosok legyenek a szerveren az kel ,hogy a "szemetet" kiszórd.Mindenki maga alakítja hogy hova tartozik.
Szóval én rég nem járok templomba és nem hitből hanem tapasztalatbol beszélek.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Svájcinéger
őstag
válasz jozefgucci1 #23649 üzenetére
Nem fogok keresni jó magyar szerókat. Én megtaláltam azokat az embereket, akikkel szívesen játszok, akikkel a játék szórakozás és nem mérgelődés. Sőt, két és fél éve klántag is vagyok náluk. Mikor a fiam elkezdte a multit, és kérdezte, hogy miért nem játszok hazai szerókon, elmagyaráztam neki. Tudtam, hogy csalódni fog.
Te csak azt hiszed, hogy mindig tele lesz. De legyen igazad. Azért jön ám még remélhetőleg sok COD, és akkor átrendeződik minden..
És ami még fontos. Az, hogy egy szerver tele van egy dolog. De nem mindegy, hogy minőségi játékosokkal van tele vagy kezdőkkel. Én inkább nyomok egy CSS-t botok ellen, az sokkal nagyobb kihívás, mint pölö azon a szerón játszani, ahonnét a fiam is kidobták.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Svájcinéger #23648 üzenetére
Tartom magam ehhez a hozzászólásomhoz ,mert ahogyan ezt írtam 2 éve így megy.
A másik jön mindenki ezzel a külföldi szerveres dologgal.Való igaz jobb a helyzet , de korántsem annyira mint egyesek lefestik .Ott is van tahó 14 éves csaló bőven.Talán moderáltabbak nem megy a low, meg az anyázás ezt aláírom sőtt még játszani is lehet mert nem blindelik tele a képernyőt.Azonban ha jobban szétnézel ( nem is írok országot minek ) ugyan az megy mindenütt.Vannak idehaza is normális szerverek csak meg kel találni őket.
Svájcinéger .:És a szerver mindíg tele lesz ...........Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Svájcinéger
őstag
Az a legnagyobb baj, hogy ennek a topicnak a 90 %-a arról szólt, hogy X játszott tegnap egy szerón, és Y csalt, vagy hogy Z-t kivágtak valahonnan, mert csalt, pedig nem.Baromira szánalmas.
Vannak emberek - adminok - akik itt próbálják kisebbség komplexusukat orvosolni ? Sohasem dobtak ki sehonnan mert csalok (talán azért mert alig játszottam magyar szerókon ?). Azért már igen angol szeróról, mert a két klán nem igazán kedvelte egymást, de a sors igazságot szolgáltatott és egy holland szerón összefutottunk és elmebeteg módon, mikor már halott volt is soroztam.
Azért ezt a Knife Tigert szívesen megkeresném, hogy a kezébe adjam a fülét.
jozefgucci1: a szerver mindig tele lesz ? Jah....[ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
válasz Imi Csabi #23646 üzenetére
Nagyszerű, épp olvasom hszeket, már épp nyomnám a választ mikor beugrik hogy inkább elolvasom a kövi hszt és lőn nem kell írnom egy sort se mert te megtetted már, azért annyit hozzáfűznék, mint itt a fórumban látszik is ezt nem mindenki tudja és 1-2 tudatlan embert még át lehet így verni, de szerintem alapvetően aki már ilyennel fogalkozik azt nem igazán kell komolyan venni. Tudnék helyből 2 olyan magyar szervert mondani (de nem teszem) ahol a a klán a saját pub szerverén csal ( nem is óvatosan , olyan szép feltünően ) és a ha ügyesebb vagy még így is akkor jön a ban
[ Szerkesztve ]
-
Imi Csabi
tag
válasz ~Ph'vEscha #23644 üzenetére
Hali!
Azért ez nem egészen így van...
A PB nem véletlenül PNG kiterjesztésű képeket csinál. Ugyanis csak ez a képformátum véd valamelyest a hamisítás ellen.
Minden egyes képben beágyazott információként el van tárolva, hogy kiről készült a felvétel, a szerver neve és IP címe ésatöbbi.
Na most ha valaki fogja az eredeti PB shotot és painttal, vagy bármilyen programmal belefirkál, majd elmenti, ezek az információk elvesznek a képből!!!Létezik egy PB shot ellenőrző program, ami képes ezeket a beágyazott információkat kiolvasni.
A program használata pofon egyszerű...
Megeteted vele az ellenőrizendő képet és ha a jobb alsó sarokban ZÖLDDEL írja, hogy untampered image, akkor eredeti a kép, ha viszont PIROSSAL tampered image, akkor fake....Nagyon hasznos kis program, ajánlom a figyelmetekbe. Rólunk I.B.J.-sekről már csináltak ilyen fake sz@rokat és csak ezzel a progival tudtuk valamelyest tisztára mosni magunkat..
Azért azt hozzátenném, hogy gratulálok annak a szerencsétlennek aki annó rárajzolgatott a képre, hogy a Strike-on olyan helyre rakta a kis kockáit ami bőőven kint van a mapon... nadehisz alacsony az a bizonyos kerítés...Üdv.: IMi
* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
lovag05
aktív tag
válasz ~Ph'vEscha #23644 üzenetére
Naná! ;D Engem így szivattak meg, hogy simán paintbe rajzoltak egy négyzetet, egy spontán helyre és azt küldték el nekem. xDDDD
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Azon gondolkoztam , hogy mivan akkor ha valaki simán meghamisít photoshopban egy pbshotot , és az alapján kever valakit bajba , és véglegesen kirakják egy klánból és/vagy elrontják az eddigi játékoskarrierjét/hírnevét ?
Nézegettem most csalókról shotokat , és kb annyiból állt az egész hogy szines négyzetek vannak a képen , amit akárki oda tud rajzolni utólag is .
Uj nickem : Phvhun
-
jozefgucci1
addikt
Mi csak PB shoot alapján banolunk ez így korekt .Ha valaki nem megy hq-ra azt csak simán egy napra kirakom.Amúgy én úgy vagyok vele ,hogy a szerver mindíg tele lesz , mert mindíg lesz nek újak így megy ez két éve már.
-
Svájcinéger
őstag
válasz lovag05 #23641 üzenetére
Én lennék az első aki felpofozná a fiam, ha megtudnám, hogy csal. Remélem MW2-őt már nem fogják tudni megvenni, sem gépet hozzá, és javul valamit a helyzet.
-
lovag05
aktív tag
válasz Svájcinéger #23640 üzenetére
Ismerős helyzet, sajnos bizonyíték hiányában is bannolnak embereket, ebben volt igaza egy haveromnak, miszerint, ő senkit nem WHsozik le, ha nagyon gyanús lenne, esetleg néz egy Pb shotot, és ha azon látható valami, akkor mehet a kick, más szavára nem kellene adniuk, kár, hogy minden "haveri" alapon megy... bannoljuk, mert szerintem csal, stb. Egyszer csak megcsappan a látogatottság és talán észbe kapnak.
-
Svájcinéger
őstag
Utálok személyeskedni, de most megteszem, mégha meg is fedd egy modi:
Nem tudom ismeritek-e az alábbi szervert: 84.2.39.203:28975
K3 Mod+Ujmapok fegyverek & skinek Tdm Pub. server GL-MD=BANN | Powered by OBiNet.hu & TotalGaming.hu.
A 13 éves fiam kidobta a nagy admin Knife Tiger, mert mindenki sírt rítt, hogy wh-zik. Vagy a játék kódját bannolták vagy az IP-t, de már engem sem enged be, nem mintha akarnék ennyi balfasszal játszani. Hihetetlen szánalmas a magyar játék kultúra ! Könyörgöm ha a fiam elkeni a szájukat, akkor hány évesek játszanak ? 8 ? És ez a pöcs, mit képzel magáról ? Ordenálé hangnemben beszélt mindenkivel !
Mikor elkentem a szájukat akkor gyorsan kiléptek, mert nem ők nyertek.
Elnézést mindenkitől a hangnemért, de felhúztam magam ! Ha valaki ismeri, vagy őt vagy a klánt üzenem neki, hogy .......Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
g@bo
nagyúr
media-ban 4990 ért vettem a játékot... ha valakit felizgatna az ára.
-
SipiBcs
őstag
válasz phanzetomox #23631 üzenetére
A csajok is mindíg ezt mondják, hogy gyors vagyok!! Nem értem... nekik is van 2,5 percük... szedjék össze magukat!!!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz volvoguy #23628 üzenetére
TDM-ben akkor fordulhat elő, ha az illető több együttes frag-et csinál, tehát rögtön egymás után lelő 3-4 embert. Akkor a 2. halálért már 20, a 3.-ért már 30... stb stb... pontot kap. Ezenkívül az uav, az air és a heli hívása is +10 pontot ér. Szerintem csak így lehetséges, hogy a kill : death aránya bár 1 picit rosszabb, mint a tied, mégis több pontja van.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
lovag05
aktív tag
A legkevesebb ilyet én CoD1-UOval tapasztaltam, ott legalább normálisabb emberek játszanak... bár, lehet, csak úgy tűnik, számok törvénye, vagy mi. Az egyszerű játékost, aki azért megy fel, hogy szórakozzon, és nem érdekli, a halálpont száma, etc. szidják le, mindig. Persze, ha belédkötnek még téged fognak lehurrogni, ha igenis kiállsz magad mellett.
-
volvoguy
addikt
"[I]üdv. multiban párszor mrá előfordult velem ,hogy nekem volt a legjobb statom, és mégsem enyém lett a legjobb pontszám, tehát nem én lettem a legjobb....
pedig sok volt a kill, volt pár assist is, és kevés death...és mégis vki oylan kapott nagyobb score-t, akinek mondjuk ugyanannyi volt a kill és a death, de egy assist-ja sem volt...vagy vhogy így..de léyneg, hogy valamiben kevesebb volt neki, mint nekem, mégis őt hozta ki győztesnek...miért?[/I]"
Srácok se nem HQ, se nem SD, sima Team Deathmatch-ban csinálja ezt
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
SipiBcs
őstag
válasz CPT.Pirk #23626 üzenetére
Van benne valami.... de... ugye... ez lehetetlen.... Én akkor tudok kiakadni, mikor kb 8-9 éves vékony hangocska visítozik a mikrofonjába és anyázik meg lowozik.....
Olyankor SipiBácsi bekapcsol... beledörmögök... és hopsz... megszűnik....
Bár én kifejezetten igyekszem olyan szervereken játszani, ahol az átlagéletkor üti a 20 évet!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mit vártál? A CoD 1-2 óta felnőtt egy újabb degeneráció...
Anno mikor sok-sok CoD2 után kipróbáltam a CoD4-et, értetlenkedve néztem, hogy mi a fax az az "hülye low". 16 év alatt senkit nem engednék ilyen dolgokkal játszani.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Lajkó
őstag
Próbálkoztam elég sokáig a játékkal, már undorodom a sok LOW, LOW, LOW, LOW spam-er, a cheaterek tömege, ésstb. miatt!
Annyi aberrált, nemnormális hülyegyerek van online ebben a játékban, hogy ezzel valószínüleg bekerülne a guiness rekordok közzé ha valaki benevezné! -
Thome
veterán
válasz jozefgucci1 #23615 üzenetére
Köszi, szerintem majd felnézek!
-
menalcas
őstag
TGF indul a LuNaTiC klánba, 3 kritérium van csak: 16+ , mikrofon (venrtihez), minimum low+ szint, a klán med, van saját szerónk, ventrink ts-ünk, jó társaság a lényeg, weblap készülőben akit érdekel esetleg dobjon pü-t vagy inkább vegyen fel Xen: menalcas vagy rupert007 (leader)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most volt egy érdekes szitu. Creek mapon toljuk, elég jól játszó srác átdob a dombgerinc fölött egy flasht, ott a legvégén, ahol meg lehet kerülni a dombot, szóval nem az alagutas oldalon. A cucc valahol magasan a fák közt robban szét, de nekem nem volt a látóteremben, kb. 40-50 méterre voltam tőle, de úgy bevakított, mintha az arcomba robbant volna. Ez normális, vagy csak valami bug?
Amúgy próbálom használni ezt az m14-et, felemás a véleményem. Célozni nehéz vele, mert alig látni valamit a kis célzón keresztül. Reddottal kicsit jobb a helyzet, de szerintem nem igen illik rá, valamint nem érzem túl pontosnak vele. Acogért még kűzdök, majd megnézem vele. Viszont célzás nélkül meg elég pontos, valamint elég erős fegyó...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
lovag05
aktív tag
Anti-cheat védelem. Képeket készít rólad, amin, ha csalnál, akkor látszik. Hasonló, mint a Pb shot, csak ez az Xray védelem nélküli privát WHt is kiszűri, asszem'. Magyarán semmi értelme, semmit nem ér, aki csalt, az ezután is fog és nem fogják lebuktatni, arra jó, hogy a pub WHkkal ne CBzzenek.
-
koxes
tag
hi
mi az az xray mire jó? -
SipiBcs
őstag
Ha jól sejtem az említett servereket nem neked ajánlotta, hanem THOME nevű usernek.
Ha jól emlékszem (bár régen volt) Csak le kell töltened a mapokat valamelyik CoD4 weblapról és berakni a MAP könyvtárba. Console-ból tudod indítani.
Gugli a barátod! Itt sokmindent megtalálsz! Gondolom magyar nyelvű leírások is vannak a lanpartykhoz. Jó játékot!
-
CS02
csendes tag
válasz jozefgucci1 #23615 üzenetére
Köszi De igazából csak az érdekelne hogy lanpartyn hogyan tudnék új map-okat berakni
-
jozefgucci1
addikt
Gyere esetleg ide ez tömve van szinte mindíg .: COD 4 szerver: 80.249.169.16:28970 COD4 custom maps: 157.181.180.24:28965
Adminok is vannak még ha nem is látod őket.A melóhelyröl figyelem én is a szervert csinálok néha pb shootot .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
CS02
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni tőletek hogy Lanba hogyan lehet plusz pályákat indítani nekem valamiért sosem tölti be őket am tört a játék.
Válaszotokat előre is köszönöm -
Thome
veterán
Kár - kár, de azért majd néha megnézem!
Azért köszi!
-
Thome
veterán
Hali!
Van valami olyan szerver, ahol PH-sok játszanak? Vagy valami PH szerver?
Előre is köszi!
-
lovag05
aktív tag
válasz phanzetomox #23605 üzenetére
Én is csak a haxxos CFGk miatt, khm, a hájg játékosok CFGje miatt regeltem be. xD
-
SipiBcs
őstag
válasz jozefgucci1 #23599 üzenetére
Na ez a ciki, nem a féknyom!
-
Fortissimus
őstag
válasz volvoguy #23600 üzenetére
domination-ban is a foglalasert kapod a pontot
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
lovag05
aktív tag
válasz jozefgucci1 #23602 üzenetére
Még a legtöbb waron sincs csapatjaték, nemhogy pubon. xD
-
jozefgucci1
addikt
válasz volvoguy #23600 üzenetére
Igen vagy HQ esetében aki sokat foglal az kap többpontot.Ezeknél a játéktipusoknál nem is a kill a lényeg hanem a csapatjáték .Igazábol pub szerveren ( HQ, S&D stb..) nincs is nagyon csapatjáték.
Én is csak egynapos kick fenyítéssel veszem rá a többséget a hq foglalásra a tdm játékmód helyett.Miért nem takarodik át az ilyen tdm szerverre ha nem érdekli a cél ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Assassin's Creed: Origins
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Konteó topic
- Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest