- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxes
tag
quick quit-os bind hogy van ?
-
okoska.
csendes tag
válasz Sirandrish #21196 üzenetére
CB-s mapok közül szinte a Backlot zabálja legjobban a gépet...
'i'm working on a dream...'
-
Sirandrish
legenda
válasz SystemRoot #21195 üzenetére
cod4be?
Backloton 40-60FPS-t is számit..anno tesztelgettem
még ide a topicba be is raktam a képeketEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SystemRoot
őstag
válasz Sirandrish #21194 üzenetére
nem úgy értettem.hanem hogy teljesítményt nem üti meg annyira. nem vesztesz annyi fpst.
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Sirandrish
legenda
válasz SystemRoot #21193 üzenetére
hát azért cod4-be látszik bőven ha rajta az AA...a kocsik szélei szinte hullámzanak ha nincs AA...a fegyver is tiszta rece..azt mind eltünteti az AA
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SystemRoot
őstag
válasz Sirandrish #21191 üzenetére
nem üt akkorát manapság az AA, sztem belefér bőven a 125fps-be.
Én 2xAA-t ajánlok.üdv.
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
veterán
válasz Sirandrish #21191 üzenetére
ok!
-
Sirandrish
legenda
válasz Neil Watts #21190 üzenetére
1. nézd meg
2. ugy lődd be hogy 125 meglegyen fixen
3. szvsz a AA-t felejtsd el...már ha kell a 125 fps[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
veterán
-
v!ct0y
veterán
válasz Neil Watts #21188 üzenetére
92-93
-
veterán
Szerintetek egy alapon járatott Phenom/Phenom II+9600 GT az hány FPS-t hozna?
-
SystemRoot
őstag
válasz jaffa 2843 #21185 üzenetére
há nekem működik. benyomom, és következő életnél már azzal kezdek. és sztem jól copyztam be.
-
tomi_mod
aktív tag
válasz cellpeti #21182 üzenetére
Üdv!
Áttúrtam pár fórumot és sok egyezés után olyasmi jött ki hogy:
Elméletileg csak Win7 alatt vannak ilyen problémák...megoldás, jobbklikk a Cod parancsikonján, Tulajdonságok -> Kompatibilitás, és beállítani valami "korábbi" rendszerre.
Az esetek 10%-ban ez segített, de ha nem akkor a következőd próbáld,
valahol azt írták, hogy a PB szolgátatások beállításával lehet gond...nézzük
Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök ->Szolgáltatások itt látni kellene egy listát kis fogaskérék ikonokkal
Megkeresed a PnkBstrA és B sort majd mindkettőn a következőt kell csinálni...jobb klikk Tulajdonságok -> Bejelentkezés lapfül és itt lesz egy pipálható sor, hogy a szolgáltatás együttműködhet az asztallal, ide pipa, egy restart és elvileg OKA megoldás működött a tipp írójánál, viszont annyi negatívuma lett, hogy írása szerint másnap megint kapott hibaüzit de akkor már mást szal...de egy próbát megér
Szerk:
Ja és mégvalami, elég jó szokott lenni a PBsvc vagy valami hasonló nevű PB ""javító"" progi, érdemes leszedni és futatni ha sokszor kidobál[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz SystemRoot #21175 üzenetére
ezek nekem sajnos nemműködnek.
kiirja hogy "unknown cmd ak47"
promod alatt próbáltam bizony, de nem vál classt/fegyvert :S#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
SystemRoot
őstag
válasz henesa #21183 üzenetére
én csak promod szerókra járok fel, abból is csak a leghíresebbekre, illetve még CB-zek, és nem vág ki sehonnan.
Sztem átlagos szerókról se vágna ki mivel ez eléggé jó grafos config, és csak valami nagyon idióta pb beállítás vághatja ezt ki.üdv.
-
henesa
aktív tag
válasz SystemRoot #21177 üzenetére
Te ehhez a cfg-hez a pb mit szól multkor pár dolgot átállítottam itt linkelte valaki
utána igen sok szeró ugy kivágott mint a szél ezzel nincs ilyen? hozzáteszem csak pubolni szoktam" tudom oda minek a cfg-zni"Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
cellpeti
nagyúr
Erre valaki?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
SystemRoot
őstag
válasz okoska. #21180 üzenetére
de érdemes, sok jó dolog van benne, a paradoxéban is vannak jó dolgok, én vegyítettem a kettőt és módosítottam a saját ízlésemre. meg mondjuk van még benne pár dolog másoktól is.
egyébként megoldottam a problémám.
seta r_specular 1
seta r_rendererInUse "Shader model 3.0"
seta r_rendererPreference "Shader model 3.0"és így már szépen tükröződik.
be is raktam bindre, így tudom kapcsolgatni.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
okoska.
csendes tag
válasz SystemRoot #21179 üzenetére
yitch3-at nem érdemes használni. Paradox cfg-t használj, és túrd fel a resolutiont highra, és még élvezhető is, fix 125fps-el.
'i'm working on a dream...'
-
SystemRoot
őstag
válasz okoska. #21178 üzenetére
hali, ha a játék menüből mindent maxra rakok és mindent bekapcsolok akkor sem jön vissza, ez azért van mert a yitch3 módosításai amiket átvettem, eléggé megbuherálják a megjelenítést, de nem tudom hogy melyik beállítása az ami kinyírja ezt. Próbáltam többet visszarakni defaultra de nem segített.
-
okoska.
csendes tag
-
SystemRoot
őstag
valaki pls segítsen már nekem, nem tudom visszavarázsolni a cfgmbe hogy tükörszerű legyen a sniper scope...
már mindent próbáltam esküszöm, nem tudom mi miatt nem megy.
itt a cfgm, ha valaki megmondaná hogyan tudom visszavarázsolni ezt akkor nagyon hálás lennék.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
chungee
addikt
válasz SystemRoot #21175 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ilyen körülményes, de megéri későbbiekben.
-
SystemRoot
őstag
válasz chungee #21174 üzenetére
nesze neked, én tudom, tessék:
bind 5 "openscriptmenu -1 loadout_primary:m40a3;^4m40a3"
bind 6 "openscriptmenu -1 loadout_primary:remington700;^4r700"
bind 7 "openscriptmenu -1 loadout_primary:ak47;^4ak47"
bind 8 "openscriptmenu -1 loadout_primary:ak74u;^4ak74u"
bind 9 "openscriptmenu -1 loadout_grenade:flash_grenade;^4flash"variáld ahogy tetszik.
szerk: ez promod alá van.
[ Szerkesztve ]
-
gerus1981
csendes tag
Üdv!
Párszor már összejöttünk lanozni (COD4 persze), de mindig csak az alap multival toltuk. Ki szeretnénk próbálni a promod -ot, de nem találtam sok infót arról,hogy lehet-e LAN -on is használni?!
Találkoztatok már ilyen jellegű problémával és sikerült-e megoldanotok? Na meg persze hogyan?
A válaszokat köszi:
G -
Balinov
titán
válasz SystemRoot #21170 üzenetére
nem is, csak megijedtem, mivel eredeti a gamma
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz v!ct0y #21164 üzenetére
az erdekes lenne, mivel soha a budos eletben nem hasznaltam semmi hasonlot, meg az sp-ben sem allitottam be az orokeletet soha
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
phanzetomox
őstag
válasz SystemRoot #21167 üzenetére
ha anime lenne a játék én venném meg elsőnek
-
SystemRoot
őstag
válasz phanzetomox #21151 üzenetére
az egyébként nem med. med szintel már simán a jobbak között kell lenned a legtöbb szerón.
(#21150) ~Ph'vEscha
najó de milyen server lista sorolásban? Mert a legtöbb ilyen lista az rang szerint sorolja a szervereket nem név szerint. de azért lehet beiktatok egy két spacet majd azért.
(#21166) Boci_83
jah, sztem még totál szét van esve a játék és nem tudnak belőle mutatni semmit, ezért inkább leforgattak egy ilyen kis anime filmet.
[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
meg jelent a Call of duty modern warfare 2 elsö videoja meg nézhetitek itt[link]
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
-
Balinov
titán
valami md5tool nevu b**asszal elobb kivagott megszokott angol szeromrol a jatek...mi a tokom lehet ez?
-
chungee
addikt
Szasztok!
A class-okat nem lehet valahogy bindbe rakni Hogyan kell Sztem így kényelmesebb lenne, főlegm ha jön az enemy helikoter. Akkor már azonnal ráváltom és köv spawn-nál már a kezembe lenne a hurkatöltő
-
cellpeti
nagyúr
ez mi a wrf???
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom szabad-e,de bárkit szívesen várunk a 84.2.39.249:29004 IPjű COD4 szerónkra. Most lett szeró,lehet,hogy még gagyi,de várjuk a tanácsokat!
-
Gergello
addikt
válasz phanzetomox #21153 üzenetére
Ne vedd fel csak poénkodok.
-
phanzetomox
őstag
bocs elküldöm egy magyar tanárnak
-
Gergello
addikt
válasz phanzetomox #21151 üzenetére
Ez nem éppen egy médium szintű megfogalmazás
-
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz SystemRoot #21146 üzenetére
van egy olyan trükk , hogyha a szervernév elejére raksz egy "space" karaktert ( vagy többet ) , akkor a lista elején lesz szerverkeresésnél .
[ Szerkesztve ]
Uj nickem : Phvhun
-
v!ct0y
veterán
válasz phanzetomox #21144 üzenetére
Pontosan mit jelent az a médium szint ???
-
Balinov
titán
válasz SystemRoot #21146 üzenetére
hat akkor fenn kell lenni.nincs mese
-
SystemRoot
őstag
-
Gergello
addikt
válasz phanzetomox #21144 üzenetére
Nekem csak időjós a szintem, az kevés mi?
-
phanzetomox
őstag
Megalakult az SG klán jelentkezni a klánba feka007 -nél lehet (feltétel : 14 évnél idősebb legyél+legalább médium szint)
-
Balinov
titán
válasz SystemRoot #21142 üzenetére
xfireon latszodtol? nekunk anno harcaink voltak az xfire developerekkel, mert nem latszodott a szerverunk az x-en, igy alig voltak rajta.
-
SystemRoot
őstag
válasz frame>24 #21141 üzenetére
kissé üres sajna.
igazából el nem tudom képzelni hogyan lehet népszerűnek megcsinálni egy szerót. majd ha látom értelmét akkor átrakom promod live-ra, bár akkora jelentősége nincs monjuk.szívesen látunk bármikor.
üdv.
-
frame>24
addikt
válasz SystemRoot #21140 üzenetére
namajd benézek mosmá' a promod4final szerótokra...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
SystemRoot
őstag
válasz frame>24 #21137 üzenetére
jah, én sem értem miért csinál mindenki ebből akkora ügyet. én amióta újratettem a codot (több hónapja már), szartam átmenteni a profilomat. minek az? egyrészt semmi szükség rá, mert az értelmes szerókon nincs ilyen, másrészről pedig ha átmegyek egy sima másik szeróra akkor sokkal viccesebb kis szinten lenni. sztem legalábbis.
szerk:
ez a Promod Live, pedig semmi nagy extrát nem hoz, azt adja amit már réges régen adnia kellett volna a promodnak, egy stabilan kiforrott, balanced, bugmentes modot. tényleg vicc hogy csak mostanra került ki, de hát ez van.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
Újratettem a windózt, és valami bágyadt lustaságól elindítottam a cod4 multit. (a game egy másik meghajtóra volt téve, de az ÚJRainstallált Oprendszer alatt volt telepítve.
Csak ki akartam próbálni, hogy indul-e. Elindult, de ugye a "nem egyezés" miatt, RESETELTE az accomat!!!!!!!!
'nyád!nem tudom, ezért a hiábért miért kell ezzel büntetni??!
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Pitbullos
aktív tag
Pitbull klán uj honlapja cod4 ,cod waw, fc2 [pitbullos.clanbazis.com]
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
veterán
válasz SystemRoot #21128 üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok. Vmi szeró van már vhol?
Lehet, hogy egyszerűbb lett volna, ha előlről kezdik az egészet...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
cellpeti
nagyúr
-
SystemRoot
őstag
válasz ~Ph'vEscha #21129 üzenetére
jobb késöbb mint soha.
(#21131) cellpeti
ne használj modernRcon-t, csak a baj van vele. neten megtalálod a parancsokat, és csináld manuálisan amit akarsz.
üdv.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Itt mi a gebasz?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Olyan embert keresek,aki tudna nekem segíteni szerver ügyben,hogy mit hogyan és miért,mi hogy működik és miért,tippek,tanácsok,trükkök érdekelnének!
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz SystemRoot #21128 üzenetére
1 és fél év alatt sikerült összedobni egy normális war modot , grat .
Uj nickem : Phvhun
-
SystemRoot
őstag
ha jól látom nem volt még róla szó, de kiadták a Promod Live-ot, ami ígéreteik szerint az utolsó egyesített és helyesbített Promod lesz.
Amúgy gyakorlatilag ez egy Promod 4.31, 4.22 hitboxal, és a Promod4Final bugfixeivel.
Üdv, SR
-
Imi Csabi
tag
Driverek-ből gondolom, hogy a legfrissebb van fent.
- Pontosan milyen vasad van?
- Integrált alaplapi hangkártyád van vagy vettél bele vmit?
- Xp vagy Pista, 32 vagy 64 bit?
- Tuning van-e?Valamilyen program, vagy folyamat fut a háttérben ami kiváltja ezt a cirkuszt.
Vegyél fel Xfiren (adatlapomon), távasztallal segítek.* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
aneda
senior tag
-
feka007
veterán
Már vagyunk 4en a klánba, dobjon pü-t, aki akar jönni.
Feltételek: -kisgyerekek (kölkök ) nem kellenek (nincs kedvem sápítozást hallgatni ts-en )
-mediumszintet megüsse az illetőInnentől kezdve nálam lehet jelentkezni
phanzetomox: Nekem ilyen akkor volt még nv vga-val, mikor leraktam tálcára és visszaléptem vagy előtte futott más játék bekapcsolás után, akkor utána nekem is marha lassú lett vmiért. Esetleg legfrisebb driver, vagy meglehet próbálni tűzfal, vírusírtó nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz phanzetomox #21123 üzenetére
Nekem pontosan ugyanez volt 1 éven akármit csináltam mindenhol előjött(cod2 , cod4 meg sok más game). Az okára nem jöttem rá, magától abbahagyta hálistennek, próbálj meg egy vid kari driver frissítést + 1 directxet.
-
phanzetomox
őstag
esetleg valaki tudja mért van nagy fps ingadozásom? azt csinálja hogy van kb,:200 fps-em
aztán egyszer csak elkezd laggolni 1-5 fps-em lesz várok pár percet (ezalatt ötször kapok sk-t ) aztán visszajön a 200 fps és tudok játszani tovább , ez mitől van? -
Imi Csabi
tag
Közben még eszembe jutott vmi
Ha netán ATI-s vagy és használod az Xfiret (gondolom h ezt használod), vagy az Atitool, Ati Tray Tools nevű progik valamelyikét, akkor ezek miatt is csinálhatja ezt a jelenséget.
HA talált süllyedt a teóriám, akkor hama állítsd le őket és próbáld nélkülük a gémet.Forgalmam sincsen, h miért akadhatnak össze az egyes játékokkal, de egyik ismerősömnél ugyanezt a jelenséget csinálta, csak neki GTA 4-nél...
* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
hun.user
csendes tag
Nem tudom, remélem kijavítják a sebzési-problémát MW2-ben. Például [sok példa lehetne rá, most csak egyet emelek ki] mikor Backloton mész, támadóban, és surransz azon az úton előre a középső házba, és a csipa ellő az ő kezdőjéről... Másik meg, hogy bal oldalon mész, rusholsz a folyosón, nehogy nédet kapj, aztán jön egy rosszul irányzott néd, és ami a fal mellett van [sárga] kocsi felrobban és falon keresztül mikor robban meghalsz.
Ui.: Tudom, tudom, a COD4 sosem a realitásról volt híres de azért irgum-burgum...
[ Szerkesztve ]
fotóim: http://www.flickr.com/photos/hunika0904/
-
Imi Csabi
tag
Hali!
Első körben mindenképp frissítsd a gépeden a Directx-et. Aztán próbálkozz újra... Az esetek túlnyomó többségében ez segített már másoknak is.
Üdv.: IMi
[ Szerkesztve ]
* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
SipiBcs
őstag
válasz phanzetomox #21113 üzenetére
A monogramom!
DE.............. Áldásom rátok!! (no nem mintha kellene az engedélyem)
Aztán csak ügyesen..... Sok sikert az új klánnak!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
phanzetomox
őstag
akkor SG ? az se rossz de utána néztél hogy az nincsen-e?
[ Szerkesztve ]
-
henesa
aktív tag
Üdv Win 7 alatt tolja valaki a game-t ??
Tapasztalat?
Mert a Vistaval nékem csak szo...ás volt lehet a 7-el sincs ez másképp??Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #21103 üzenetére
Már SG lett belőle, mert SA-ból már van. SG minek lehetne a rövidítése?
-
phanzetomox
őstag
nem imádjuk
-
phanzetomox
őstag
válasz Sirandrish #21103 üzenetére
-
-
phanzetomox
őstag
válasz ~Ph'vEscha #21101 üzenetére
jó lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Játékos TWS headsettel gyarapodott a SteelSeries kínálata
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest