Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Gergello #12767 üzenetére
Mindig ezzel a szar taktikkal vagytok oda.
Le kellett volna hozni a párharcokat, ennyi. Sztem kifejezettem szar taktik ha egy "A"-ba, egy "B"-n, egy csipás meg a lemezesbe. A csipát simán le lehet darálni középső aljától és középház emeletéről. Ráadásul ha "A"-ra csak 1 ember járt, akkor azt kellett volna bedarálni hármótoknak. A "B"-s nem tudott volna segíteni neki, a lemezes csipás is csak ha elől vagy fent mászkáltok.
-
kavicssli
addikt
válasz
Gergello #12728 üzenetére
Én csak hallgatóztam mert csajom aludt de valami olyasmibe maradtunk hogy kipróbálunk más mapot is!
Strike volt ez első mapjuk és ott kikaptunk! Viszont Vacant mapon ha jól emléxem 7-3nál fordultunk támadó után és 10-10 lett az eredmény! De majd kijavítanak a többiek mert nem biztos hogy így volt !Az tuti hogy támadóba bedaráltuk őket viszont védőbe teljes csőd!
Este leszel majd?
-
kavicssli
addikt
válasz
Gergello #12671 üzenetére
Természetesen nekem mindegy hogy melyik mapon toljuk de a vacanton kivül belekóstolhatunk még 1-2 mapba ami hátha jobban feküdne akár nekem
akár neked
akár nektek!
Ez csak egy ötlet volt!
..és igen mostanában kurára nem megy!NEm tudom mi a fasz van velem! (az a bajom hogy egyből kirohanok és általában én vagyok az első akit lelőnek!)
De hogy miért "szoktam" rá erre azt nem tudom és ne is kérdezzétek! Pedig nézlek titeket hogy merre mentek mit csináltok hogy hátha tanulok belőle...
De most nem hogy "fejlődnék" és tanulnék tőletek hanem visszafele haladok!
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gergello #11934 üzenetére
ha mától játszunk akkor maradj léccives kezdőn..nem venném a lelkemre ha esetleg meghalnál és ezáltal kört tudnánk hozni...maradjunk annál a taktikánál hogy 1esével bemegyünk leszednek mindnekit..maradsz 1v3ba és majd sírhatsz minden körbe hogy megint egyedül vagy és hogy no sansz...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gergello #11929 üzenetére
Örülök neki hogy te meg Ricsi ilyen jókat röhögtök TS-en de PONT azért TUDOM hogy ki lehet kerülni azt a nadet mert ÉN IS Dobom és az enyémet is KIKERÜLIK!!!
érdekes módon az ellen már A ház aljából ugrik rád pl jmmikor kukára mész hiába dobom a nadet...
az a Rush meg igenis jó volt..ne arról az egy körröl beszéljünk mikor hátbaszedtek hanem arról a 8ról mikor A ra mentünk és te B-nél voltál vagy arról mikor Ab-ba 3an vertük a faszunkat mert te a Plantel sehol se voltál..aztán természetesen leszedtek...és Kékházból mondjuk középen nem tudsz kimenni hogy elkerüld a nadet? ott nincs kijárat? vagy akkor ne menj kékházba hanem előtte szaladj el és a nade a közeledbe se lesz ráadásul lesz esélyed lelőni azt aki középen felrushol..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gergello #11926 üzenetére
"mikor meg rusholnék akkor csomószor bevág vki, aki aztán megáll kéknél"
éppen ezért van kékháznak 2 kijárata plussz amint bemész...indokot mindig lehet keresni és legtöbb esetben találni is de azzal nem jutunk egyről a kettőre....persze ha valaki kékház közepé áll le vagy emeletre szalad az elengedheti a többit ezt aláirom...de azt hogy azért nem futok be mert másfél méterrel hátrébb indulok vagy mert valaki megakasztott azt nevetségesnek tartom...engem is akasztanak..én is indulok hátulról de legtöbbször heliig vagy kukaelőtti falig vagy akár A ház sufnyiáig (vagy miaz) eljutok...de onnan nemtudok mit kezdeni mikor 4v4be én ottvagyok..2en a kékháznál egy meg B hosszut fegyeli...én elhiszem hogy nem szeret senki a kör elején nadetől meghalni de ki kell kerülni vagy legalább megpróbálni mert az hogy mire az ellen BŐVEN elhelyezkedik a kemphelyeken mi még csak kukucskálunk kékházból az nem fog eredményre vezetni...meg azthiszem pont te (lehet hogy nem) szoktad hajtogatni hogy tölteléknek nem mész ki..hát könyörgöm..jobb 1v4re maradni?
ha A házba 3an beszaladnénk amiből egy kugrik pl kertbe sokkal több esélyünk lenne mint ugy hogy én bemegyek..leszednek 3 irányból..akkor jön valaki..elmondom hogy ottvolt..persze már nincs ott és leszedik azt is ésatöbbi ésatöbbi..Tegnap Striken mondjuk te voltál az aki folyton került holott keményen a rushlós taktikán voltunk szóval nem értem miért te jössz a kifogásokkal....plussz olyan is volt hogy fotós házba voltál a plantel mikor mi már 3an benntvoltunk A-a...
SZóval mindenkinek vannak hibái...nekem is természetesen de nekem nincsenek legalább ilyen esztelen kifogásaim..ha 2 méterrel hátrébb indulsz is aljuthatsz oda ahova kell...meg ha megakasztanak akkor nem kell bosszubol 20secig kezdőn álni stb..
Azthiszem már rájöhetett mindenki hogy támadóba ez a lassu mozgás nem vezet eredményre...esetleg Vacanton ha jutunk vele valamire de ott meg a kerülőktöl szenvedünk..de Crash,Strike stb mapokon semmit se fogunk SOHA elérni ha ilyen nyugdijas tempoba megyünk...
-
válasz
Gergello #11841 üzenetére
Hát ja, legalább kimondtad az igazat. Már régen tudjuk ezt, múltkor azért is néztük meg a no TGF helyzetünk ellenére azt a magát med+-nak valló csípást, de az is többet ölt AK-val...
Szerezz egy jó csípást... Így indul egy jó csapat építése, de jó csípást nehéz találni, főleg csapat nélkülit.
Killhouse-on elég jól lehet csípa 1v1-et nyomni, tegnap éjjel Kiskaviccsal nyomtam egy kicsit, abból kiindulva néha még én is makkolnék csípával. Ugye Kavicsusz, volt 1-2 makkom?!Én gondolkodtam, hogy kipróbálom a csípázást, csak hát én vagyok csípával kb. a leglowabb...
Nagyon sokat kéne gyakorolnom hozzá.
-
Boci_83
őstag
válasz
Gergello #11833 üzenetére
Gondolom a szőkét szánod nekem...
De ha motort szeretnél nekem akkor...
Kiflee-nek! -
Kavicsusz
tag
válasz
Gergello #11793 üzenetére
Hát ja mert az előző WAR-on pl eléggé feljöttek a helihez ( Crash) azt csak azt néztük (főleg én) hogy most mi van? Amikor bementünk az A házba akkor leszedtek minket... Bog-on azt se mondtuk hogy hova gránátozzunk és hova füstöljünk+ azt se nagyon mondtuk hogy hova ki és mit nézzen. A Vacanton azt vettem észre hogy volt 3-4 kör hogy az A senki nem volt és így lehoztunk 1-2 kört.
Meg voltunk a másik szerón (A magyarok ellen) nem is pingeltem nem volt 100 fölött a pingem mint a saját szerón, ha nem 60-80ig volt a pingem
-
kavicssli
addikt
-
Boci_83
őstag
válasz
Gergello #11482 üzenetére
A CB-vel meg annyi a baj, hogy kurvára lusták vagyok keresni! Kicsit macerásabb mint a PCW warokat leszervezni, és ennyire sem vagytok képesek. Néha még a PCW war keresése is oltári nagy problémaként tárul elénk. Kicsit már unom, de inkább keresek mint a siránkozását hallgassam a csapatnak!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gergello #11482 üzenetére
az a CB-t mostmár erőltetni kell...ha kikapun akkor kikapunk..nem érdekel.
nem azért vettem meg én se s más se 10K-ért a játékot hogy ugyanugy kulcsmentes szerveren PCW warozzak...TOP 500 a Cél...betudunk kerülni csak csinálni kell...majd ha már nem lesz csak vagy 50pontunk akkor legfeljebb ujraregizzük a klánt...CB warokon is lehet skillelődni..nem feltétlen PCW-n kell... -
kavicssli
addikt
válasz
Gergello #11406 üzenetére
szia Ger1
Persze hogy csinálhatsz logot!Csak valamilyen formában hasonlítson a weblapra! Csak lusta voltam még feltenni a PS-t!
+ PÜ be rólad is jöhet kép meg info!Inkább hallgassatok egy kis Black Hawk Down zenét!
én most a BHD OST-t hallgatom és ebből a kedvenc zeném ez
Hans Zimmer-Barra Barra -
Sirandrish
legenda
válasz
Gergello #11382 üzenetére
én ugylátom hogy az is egyre jobban megy..akkor indul be a "mindenki a saját feje után megy" téma mikor vagy nagyon alázunk vagy nagyon aláznak..ha izgi a meccs akkor általában mindenki tudja a helyét...és azt is nagyon jó látni pl Vacanton hogy mondjuk 4v4-be megindulunk támadóba..1 B-fele (általában te)...1 A hosszu (általában én) 1-2 meg terasz elé/mellé...vagy Crashen is ez megy...örülök nagyon
-
Boci_83
őstag
válasz
Gergello #11298 üzenetére
Ne aggódj, nekem Am2 es rendszeren volt Freezer 64 pro. Ugyan igy voltam vele, 2 óra szopás után felraktam, majd mikor öröm és boldogság, akkor egy nagy csattanás, és eltörte a fekete lefogató keretet.
A sírás kerülgetett, és az idegtől nem láttam.
Tipus betegség, utólag kiderült, 6 füles keret kellett hozzá, de még úgy is annyira feszült hogy hajlott az alaplap... -
athomi
veterán
válasz
Gergello #11298 üzenetére
Nekem is van Hyper TX 2-esem. Nem azért megy fel ilyen nehezen, mert használt, hanem mert ilyen a hűtő. Én fél órát kínlódtam vele mire sikerült. Egyedül nem egyszerű a helyére varázsolni. Mindenképpen kivett lappal próbálkozz és átlósan pattogtasd be a lábakat a lapba. A lap majd kettétörik mire bepattan a helyére.
A végén pedig ellenőrizni kell, hogy mind a négy láb rendesen a helyén van, mert ha nem, akkor kipattannak mikor felállítod a házat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PR-Telecom
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OpenWRT topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest