- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Boci_83
őstag
Ja szerintem is vegye meg. Iskola mellett biztos fasza egy ilyet fenntartani, biztosítás, súlyadó, szerintem olyan 4literes fogyasztása lehet 100 km-eren, olcsó a gumi rá, valamit egész biztos hogy nincs kigyilkolva a motorja, futóműve tuti hogy rendben van, alkatrészt minden zöltségesben találni hozzá, valamint garázsban tartott, megkímélt állapotú, első tulajdonostól, hobbiként használt...! Ezek a kedvenceim!
-
Gergello
addikt
-
kavicssli
addikt
na hallgass egy kis zenét!Faithless Insomnia V2006 LIVE KONCERT
Faithless - insomnia Mega Long Radio Edit
egy örök klasszikus
-
Sirandrish
legenda
1. az nem csalás mivel az pont azért készül (mint ahogy a lények is azért készülnek hogy megpróbáljanak bántani és nem azért hogy áljnaka mint a fák)
2. nem olvastam bele leirásba...
3. kétszer kértem helpet, az első alkalommal mire választ kaptam megoldottam a másodikat meg nem értettem mivel angol nyelvü szólásokbóll kéne kitalálni a megoldást és sajna én nem tudok anyanyelvi de még beszélgető szinten se angolul.CoD4 viszonylat...
Elolvasni hogy mit tudnak a Perkek(végigjátszás) vagy VH-t használni (csalás) szerinted egyenrangu?
-
-
Sirandrish
legenda
van persze...létrázni kell....itt buktam el
De ilyen hogy látezik..a 9. emeleten lakom 25méter magasan..kinézek semmi bajom..a létra első fokáról meg leszédülök
Bár alapba érdekes mert asztalos üzembe kerestek embert...tudtommal a butorokat a földön csinálják és nem 8méter magasan..vagy én tudom rosszul?lehet elkelett volna vállalnom az előző munkahelyemen azt az irodai munkát amit ajánlottak?
e én azt nem birnám...vááá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest