Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
válasz
germanh #1442 üzenetére
No de nálam eksönben is fix 125 api,nem veszem vissza dx7-re ha felmegyek szerverre...
Persze csak pár teszt erejéig,amugy nem szeretem,ha szép amivel játszom,cod1-t direkt 640*480-ba játszottam 1 évig,aki ismer az tujda,hogy nem hülyéskedem. Amugy,aki elég öregfiú már az iparban az tudja,hogy toltuk mi a quake1-t ugy hogy a raketa egy pici kocka volt csak,olyan szinte le volt butitva a grafika... sokkal jobb,persze ma már nem is tudom lebutitani,de megtenném,amugy 1024-be dx7 minden low-n játszom,sajna jobban nem lehet butitani a grafot a 19-es tft-miatt sajna azz nem birja.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest