- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Grat!
No igen, csak ott a farmolásnak gyakran nagy ára van K/D -banTegnap én is ott gyűjtöttem be a harmadik aranyat, a hipfire killek hiányoztak az M4A1 -hez (úgy tűnik, nekem a hipfire a mumusom), nem is gondoltam, hogy meglesz,de a meccs végén bedobta a gold plakettet.
(#6169) Segal: Jó még erre a Shoothouse -on a "C"-ből "A" felé nézve jobb oldal, a középső udvaron autónak támasztott palánk. Azon megtámasztva pont az "A" felőli faház sarkára látni, onnan gyakran ugranak elő az "A" -nál spawnolók. Ronda kemping, de a feladat pörög vele. Bár mióta a Shoothouse kikerült a 24/7 -ből, marad a legtöbb helyen a fal mögül kihajolva kinézés / lövés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest