Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Pontosan, nekem mindig volt talonban egy ilyesmi felszerelés, "Helilelövő" néven (
), akkor került csak elő, ha kétszer - háromszor ledarált a légierő. De ezzel gyorsan pontot lehetett tenni a madárkodás végére. Nem mellesleg viszont a Harrier és Chopper gunner killstreak -ek nagy kedvencek, szívesen használom őket, ha tudom.
Btw, néha kicsit sajnálom, hogy nem veszem fel a játékokat, tegnap volt egy epic Gunfight zárás: az utolsó kört sotival (680 -al) kellett vinni, egy konténert kerültem meg, amikor felbukkant az ellenfél szemben. ahogy lenyomtam a tűzgombot, mögüle kilépett a társa is - egy lövés vitte mind a kettőt, ezzel vége lett a menetnek és meccsnek. Persze ez inkább szerencse volt, mintsem tudás, de baromi látványos volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iOS alkalmazások
- Gumi és felni topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Projektor topic
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Társasjáték topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), akkor került csak elő, ha kétszer - háromszor ledarált a légierő. De ezzel gyorsan pontot lehetett tenni a madárkodás végére. Nem mellesleg viszont a Harrier és Chopper gunner killstreak -ek nagy kedvencek, szívesen használom őket, ha tudom.