- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Slavia #23198 üzenetére
Nekem is tipp kezdőknek: Vegyétek meg, hogy tudjatok gyakorolni, és soha többé ne legyetek kezdők...
(#miezahülyeség?)
#23205Dave567: Mivóna'? A jövő! A munka, tanulás és játék egyensúlya - biztosis mindre jut elég idő
#23210lowzor: Én többnyire csak HC -n tolom, ott nincs különösebb előnye, ha nem raksz mellé egy jó AR vagy SMG setupot, akkor füst az egész, megesznek a játékostársak reggelire. Még Shipmenten sem mondható, hogy csak egy shotival tuti nyerő vagy - van az a szitu, amikor ultimate, és van, amikor egy hajítófát sem ér, legyen bárhogy belőve. -
Linem
senior tag
válasz
Slavia #23198 üzenetére
de már megvettem
most mi lesz (szerintem valami olyasmit fogsz majd írni, hogy függőséget okoz, azért ne vegyük)
Amúgy tényleg nem bántam meg, ez a játék megérte a pénzt. Olyan 4-5 hónap kellett a Damascus camo-hoz.
Biztos van akinek gyorsabban meglett, de nekem munka és egyetem mellett ennyi időm maradt erre. Közben megtanultam profi szinten játszani vele. Már régen volt az MW2, MW3, BF3 korszak, amikor nagyon sokat nyomtam. Annyi év kihagyás után ezzel játszottam először.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mobil flották
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest