- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz Evil Snowman #12303 üzenetére
Dettó, nálam "csak" 1501 perc
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
shotika
őstag
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Evil Snowman
őstag
Azt hiszem majd holnap reggel bejelentkezem inkább HO alatt, amíg az oskolások nyomatják a távoktatást.
-
BIZ0906
aktív tag
Nekem 347 xD bár úgy sem érdekel xD
-
Hzoltan969
tag
A Battlepass szinteknél szerintetek nő a követelmény vagy fix? Másképpen fogalmazva: számít-e, hogy a +10 tier-t 40. szinten veszem meg vagy 90-en?
-
prokxy
veterán
válasz Hzoltan969 #12309 üzenetére
Nem számít, ha ad hozzá 10-et, akkor mindegy, hogy 5-höz vagy 85-höz.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
KaitouP
nagyúr
válasz pulffy #12310 üzenetére
Mondtuk, hogy arról van szó, hogy aki már elérte a szintet vagy a 90. Tier szint felett van, az a következő szezonra vonatkozóan kapja meg a 10 vagy a maradék skip lehetőségét. Elég jó deal.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
tupacamaru
veterán
Most léptem ki, eddig játszottam, nekem ment rendesen.
Az milyen, hogy a csapattársaid nem gyógyítanak meg, hogy el tudják venni tőled a pénzt?
Aki csak WZ-Plunder-t szokott játszani, az felvehetne: Z0e#21770Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
prokxy
veterán
Sziasztok,
jóbarátom jönni COD-ozni, innen gondolta megvenni, mennyire megbízható az oldal?
plati.marketOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz lowzor #12319 üzenetére
Itt ajánlották ezt az oldalt, emiatt javasoltam neki.
Más:
vki segítene ebben, hogy pontosan mit is kell csinálni?szerk: most is csináltam shoti-val egy Fury kill sorozatot azt nem adta meg.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Az hogy van hogy a srácnak a célkeresz olyan gyorsan ugrált egyik playerről a másikra, hogy azt képtelenség meg csinálni!?
Rendesen át ugrott egyikről a másikra és persze mindenki kill!?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
MP5-re és a P90-re mi a BEST beállítás?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
- = Zk = -
félisten
tennél fel nekem egy videót, ahogy játszol aim assist nélkül 1-2 WZ mecset?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nyinya
tag
-
Deck
titán
Majdnem 1 hónap után újra nyomtam 1 meccset de látom semmi se változott. Camp, M4 mindenkinél, rakétavető (Rust és kisebb mapokon), magas ping..
PS5
-
laragirl83
őstag
válasz prokxy #12321 üzenetére
Ahogy írták, egymás után 4kill, a kill feedben, úgy hogy közben más ne öljön, vagyis a képernyő bal széle közepén, egymás után 4x a te nicked szerepeljen killben
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
WaterWave
veterán
Solo mód, 6-an maradtunk rajtam kívül, erre disconnect online server. És ne kapjak agyfhaszt.
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Gigi01
őstag
Nekem tegnap gulágba,indult volna a meccs,aztán visszadobott a gémbe,a másik fél ilyenkor kiléphetett?
Gondolom megijedt. -
laragirl83
őstag
válasz Gigi01 #12338 üzenetére
Vagy ez, vagy ha nincs ellenfél letelik idő, akkor is visszatesz.
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Stylerr
addikt
Mikortól indul a dupla XP, illetve a free multiplayer hétvége?
-
addikt
Üdv!
Nem épp élet-halál kérdése, de érdeklődnék, hogy van olyan oldal, ahol a játékos statisztikákat meg lehet nézni úgy, hogy ezért ne kelljen mindenféle regisztrációt megejteni?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok!
A TIER szintet, hogy lehet a leggyorsabban lépkedni? 1 hete tértem vissza a játékba és elég jól feltornásztam magam. Jó lenne kimaxolni.
-
zoltannagy
aktív tag
Én egyszer voltam már 155-ös mikor ugye frissítésnél vissza raktak leves 1-es szintre, ha jól emlékszem.
Most 153 vagyok, ha most nem leszek 155-ös, akkor miről fogok lemaradni?
Mert olvastam, hogy hétfőn lesz frissítés talán? -
Bennyboy
őstag
Már most sem lehet belogolni, jó lesz ez az open hétvége meg dupla xp
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
A Warzone játékhoz keresnék játékostársakat, mert haverjaimat nem igazán érdekli. Tudtok valami Discordot hozzá?We are only Stardust...
-
blaca83
őstag
Szia!
Szerintem aki régebb óta játszik COD-ot vagy BF-et az már fix csapatban saját Discordon.
Itt biztosan találsz társakat, mert folyamatosan keresnek valakit akivel lehet játszani:
Magyar Call Of Duty Közösség
Discord meghívó: [link]A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest