- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Természetesen kiszivárgott a Season 3 tartalma, mely nemsokára startol. Egy videóban összefoglalva tudatjuk meg, mire számíthatunk: [link]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
Ezen a héten a Modern Warfare-ben:
Ez a hétvége kifejezetten azoknak kedvezhet majd, akik még nem érték el az utolsó, 155-ös szintet, nem jutottak a Battle Pass végére, illetve nem juttatták el a maximum szintre kedvenc fegyvereket - ugyanis április 3. 19:00-tól (magyar idő) április 6. 19:00-ig mindenki kap egy utolsó löketet ahhoz, hogy kihozzon mindent a második Season-bő. Dupla XP, Dupla weapon XP és Dupla Battle Pass Tier lépés lesz mindenki segítségére, aki hajrázna még egyet.
Újdonság még a héten a Cyber Attack Pro játékmód, ami egy kis csavart visz az eredeti játékmódba. A csapattársakat itt nem szükséges újraéleszteni, mert automatikus újraéledés van, ezek egy pörgős játékmenetet kreálva.
Forrás: CharlieINTEL
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
-
Gergo28
tag
Ha a dupla xp hétvégén lehívok egy dupla xp tokent akkor dupl dupla xp-t kapok?
-
Land
veterán
Lehet hülye kérdés lesz, de dupla weapon xp aranyozásnál felezi a szükséges mounten killek, double killek stb számát? Illetve kérdezhetmém úgy is, hogy fele annyi killt kell szerezni az aranyozáshoz, mint alap esetben?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Pedro78
senior tag
válasz KaitouP #12053 üzenetére
“Dupla XP, Dupla weapon XP és Dupla Battle Pass Tier lépés lesz mindenki segítségére, aki hajrázna még egyet.“
Na ez jo hir, bp nalam valami tetves lassan megy felfele. Mostanaban csak kill confirmet jatszok, lassan hanyok tole, de ez sem tolja tulsagosan.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Evil Snowman
őstag
válasz BullKoxa #12061 üzenetére
Szia, én megfelelk a "kritériumoknak". Warzone only. Viszont nekem engedte 0-ra lehúzni a film graint. Annyi, hogy nálam nincs engedélyezve, hogy a GeForce Experience optimalizálja a játék grafikai beállításait. Bár az ajánlás nyilván ott van, de nem használom.
Esetleg próbálj meg egy komplett driver uninstall/reinstall-t, ha még nem történt volna meg.
Illetve még annyi, hogy én minden NV frissítést nem express telepítéssel, hanem egyedi/tiszta módon szoktam.
[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
válasz BullKoxa #12061 üzenetére
Nemek 2 gépen van mindegyiken fenn van a COD. Az régebbi gépemen nem is ugyan ez a hiba. Bármit állítok a grafikai beállításon pont így kifagy. Szerencsére azon a gépen ritkán megy a game.
Most jut eszembe a fő gépemen is volt ilyen hiba, de elindítottam a beneten lévő scan and repairt és jó lett tőle.
-
csƵ
addikt
Hogy kell visszadobni a gránátot, amikor közelben van és mutat egy kéz piktogramot?
-
KaitouP
nagyúr
válasz Pro!Petya #12054 üzenetére
Az alapmódok rotációjában benne van az összes pálya, mivel sorrend igazából nincs, így előfordul hogy egy-egy alkalommal a player egyáltalán nem találkozik egy pályával, amikor játszik. De a lényeg, hogy az összes pálya megtalálható az alapmódokan.
A speciális playlist-eket, mint amilyen például a Khandor 24/7 vagy a Cabin Fever, a változatosság kedvéért váltogatják.
-
Atish19
őstag
[Erre] esetleg valaki ötlet?
-
Villa7
tag
válasz laragirl83 #12077 üzenetére
warzone-ba is?
-
prokxy
veterán
válasz laragirl83 #12077 üzenetére
Bazi jól néz ki!
Az összes camo-t fel kell oldani, ez oké, lassan talán meg is lesz M4-re, de utána mit kell még csinálni, hogy GOLD legyen a fegyver mint ez?[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Elolvasva elég hülye kérdés...mentségemre szóljon, arra gondoltam, hogy a GOLD-hoz van-e még pluszban bármi feladat, amikor a 100 camo feloldódik. De ahogy kigugliztam, nincs.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
COD-nál mikor vannak a "nagy napok"?
BF-ben keddenként van update (már ha van), akkor jönnek az újdonságok, stb. Itt is van dedikált nap erre?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Bennyboy
őstag
Mi hozza a legtöbb xp-t season pass-ba?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
stuka20
aktív tag
válasz Bennyboy #12085 üzenetére
Redditen azt írták, hogy a coop mission-ök. Nekem a hardpoint elég jól adta, ha pontra jársz, akkor 5E pont / mecss, ha közben még ölsz is, akkor laza 8E, de nekem voltak már 10E feletti meccseim is. (változó)
Délutántól/ késő délutántól PH discord szerveren fent vagyunk 4-5-en mostanában megvagyunk. Csatlakozzatok, ha gondoljátok. Ez win. -
FaTHI
őstag
Srácok a játék beli nevet meg lehet változtatni? Fscebook profillal lépek be de a játék beli nevem egy számsor nem a név.
-
KaitouP
nagyúr
Pletyka: készül a Modern Warfare 3 Remastered: [link]
-
stuka20
aktív tag
válasz KaitouP #12090 üzenetére
Izéé, mivel legutóbb sajnos nem sikerült összehozni a csapatot, ezért most újból toboroznék.
Bárki, akinek nehézsége van egy adott fegyvert kihúzni aranyra, lenne-e kedve csatlakozni és összehozni egy 12 fős csapatot és együtt összefarmolni hozzá a killeket vagy egyebeket?
Egy önző kérésem lenne azok felé, akiknek nincs szüksége ilyesmire, hogy segítenének-e ebben? -
eszakas
senior tag
Sziasztok.
Van-e tippetek arra mi lehet a baj a COD2019 6328-as hibára kifagyott, mindent megcsináltam csak fagyott. Letörültem most meg alig tölti a kliens max 10Mb/s. Korlátozva lenne vagy mi?
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest