- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
April 10 Warzone Playlist Update listája: [link]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
szuwise
csendes tag
kérdésem lenne, h miért lép ki a wz 5 perc játék után??
befagy és kilép mindenféle hibaüzenet nélkül..
minden frissítés pipa -
szuwise
csendes tag
pl tegnap reggel simán végigvittem egy meccset du már kilépegetett és azóta fenáll ez...
-
shotika
őstag
válasz szuwise #12956 üzenetére
Próbáld meg ezeket: kitörölni a "dokumentumok" mappában a CoD Modern Warfare 2019 mappát; grafikus illesztő programot újratelepíteni; Battlenet applikációban a játékon futtatni egy "scan/repairt; újratelepíteni a játékot; textúrákat normálra állítani játékon belül stb.
Valamelyik egyszer csak működni fog, aztán reménykedhetsz, hogy a következő update-nél nem lesz gond. És reménykedhet az is, akinek eddig nem volt semmi baja, ki tudja, hogy Gandalf kit fog éppen nem szeretni.
Valószínűleg ez a hibajelenség már benne is marad a játékban hiszen fél éve jelen van, nyilvánvaló, hogy nem foglalkoznak vele, így maradnak a trükközések...
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
Na eddig tartott a jólét, megint kilépked nekem is a játék...
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
válasz shotika #12959 üzenetére
Na ennyi, részemről végleg meguntam, töröltem a játékot. Talán pár hónap múlva visszatérek, ránézek, hogy kijavították-e ezt, addig is jó játékot mindenkinek! Sziasztok!
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #12948 üzenetére
Nekem már az MG34 van félig készen,a többi letudva...No stock-rövidcső-monolithic,és egész jól el lehet lenni velük,persze kivétel az MG34,amihez bár nem sok minden van még,de láthatóan nem is lesz igazi AR-esítő szett.Nem igazán jó holmi,szór,gyorsan ürül a tár,zavar a látványban a belógó tár,mozogni lehet tűrhetően,de csigalassan céloz.Nem is erőltetem a közelharcot,Merc Thermal,és kihasználom,hogy az új mapokon még birkák+egypontos a spawn.Top1-eket 1 kivétellel eddig meglőttem ma,sajna a nagyobb mapok miatt ez is ilyen ~35 kill,nehezen haladok,de legalább van egy halom XP tokenem,fegyódupla félórásból pl 9 db
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
mate182
tag
Sziasztok!
Keresek játszótársat(akat) Warzone, Battle Royal és Plunder Money játkémódhoz!
Battle.net: mturbo; Activision: MattDanvers
Szép napot és kellemes húsvéti ünnepeket kívánok midnekinek!Per mare, per terram
-
FaTHI
őstag
Srácok a lehet húlye kérdés de van e esetleg valami beállitás ami álltal érzékeli, és mutatja hogy valami ellenfél jőn hasonlóan mint a Fortnize-bam és máshol is, ahogy érzékeli a képernyőn felvillan merről jöhet az ellen.
-
Hege1234
addikt
riot pajzsos csókák ellen mia legjobb módszer?
-
boogie84
veterán
válasz BandiHUN #12961 üzenetére
Holgert hogyan használtad? Ez is nagyon szar. Lehet h az MG jobb nála.
Más: ezt a menü fagyást 2mp-re mikor is tervezik kijavítani?
(#12965) Hege1234
thermite
molotovsemtex már cumi, mert úgyis elkezd felé futni és akkor visz magával téged is. Én is ezt csináltam.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #12966 üzenetére
Passz,letoltam,amikor megjelent,HC-n ment a dolog,és jórészt daramapon.Viszont tudom,hogy könnyű,jól lehet pontosítani,és elbír nagyobb tárat.Általában mennek is a levesbe,amit maxoltam,nem is veszem elő...sajna shotot se találtam róla,gondolom akkor nem is volt nagy kunszt.LMG-zni amúgy nem igazán szeretek,inkább AR-t húzok fel vagy SMG-t erőre,az még mindig gyorsabb,és HC-n nem kell olyan nagy tár.MG is csak azért vékonka,mert a tűzgyorsasága nagyon magas,és alapból is nagyon lassú,piszokul hiányzana rá egy félhosszú barrel,és no stock sincs asszem,szóval ott se lehet faragni.
Örülj neki,hogy neked 2mp.Nekem minden lobbiváltáskor beáll kb.10 mp-re,és semmit nem lehet csinálni,2 kör között alig van időm emiatt bármit piszkálni
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Hege1234 #12965 üzenetére
Semtex,Thermite,hátrálás Vagy ha hátrálsz,számítasz rá,hogy megugrik feléd,és szabaddá válik a lába,így lefelé célozva hátrálj.Plusz időt is nyersz vele,hátha felbukkan egy csapattárs mögötte és lelövi.Aki jól használja,az piszok g..ci tud lenni vele.Felugrásból is lelőhető,kilátszik a feje.Avagy mögé C4,bumm.Vagy inkább hátraarc,lefutod,és gyorsan megfordulsz,ha megindul,lelőheted,ha nem,akkor lesz helyed mellé gránátozni/mellélőni rakétát.
-
KaitouP
nagyúr
Potenciálisan működő javítás azoknak az Xbox-os , akiknek a legutóbbi frissítés megakadt 100%-on, és a folyamat nem fejeződik be:
- Go to Settings
- Then System
- Then Console Info & Updates
- Then Reset Console
- In Reset Console menu, select the ERASE AND KEEP MY GAMES AND APPS option------------------------------
Márciusban is a legtöbbet letöltött játék lett a PlayStation Store-os adatok alapján a Modern Warfare PS4-en: [link]
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
-
laragirl83
őstag
SKS love
Olyan mint a karcsi, gyors pontos, csak erősebb es sorozatlőgigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
marton33
friss újonc
Helló mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Nem indul el a COD MW 2019 Xbox one-on ha rányomok akkor megjelenik a kép de nem tölt meg semmi. És akármennyit várok semmi sem történik. Nem ír ki semmit egyszerűen nem indul. Ha bárki tud bármit hogy ez miért lehet kérlek szóljatok.
Előre is köszönöm! -
Szatesz.
aktív tag
Sziasztok
Jobbra és balra kinézés pcn milyen gombokon van gyarikag?
Nem tudom hogy nevezték el itt.
Köszi -
stuka20
aktív tag
5 kill és meglett volna az első nuke (nem campeltem)
-
-
shotika
őstag
Utálom magamat, csak nem hagy nyugodni, jelenleg készítem a telepítő USB-t Windowshoz, csinálok egy teljes tatarozást, aztán beszámolok az eredményekről. Bor, kedélyserkentő bekészítve. Szorítsatok
-
KaitouP
nagyúr
válasz shotika #12978 üzenetére
Én pont ma csináltam, bár nem a játék miatt. Meglepően hamar végeztem, a régebbi gépek, rendszerek miatt még mindig érzem az ideget magamban, hogy mennyi idő egy ilyet végigvinni, aztán rádöbbenek mindig hogy SSD, Win 10, megy ez gyorsan.
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz KaitouP #12979 üzenetére
szintén megvan az erzes, de mar kezdem lekuzdeni, linkelek kepet is. Regen a 420 megas vinyomra az akkori konfigomon egy Win98 telepites alla zusammen 4-6 ora volt...⁸
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz lowzor #12982 üzenetére
Hidd el, én olyan vagyok, hogy a probléma jobban idegesit, valoszinuleg ha megcsinalom es faszan mukodik, 2 hetig el se fogom inditani Vagy egesz egyszeruen berugok, mire letoltom a 180 gigat...
-
Dɨngodilɇ
csendes tag
válasz shotika #12959 üzenetére
Én elég sok mindent végigpróbáltam, nem sok sikerrel, de talán megtaláltam mitől crashel a játék. Utoljára kikapcsoltam a Windows Defender minden elemét, de még így is összeomlott. Aztán végül hozzáadtam a Windows Defender kivételeihez a játék teljes mappáját és azóta nem volt gondom a játékkal. *kopp*kopp*
Akinek ilyenje van tegyen vele egy próbát, hátha.
-
hoffman_
nagyúr
estet,
evek ota nem tolok aktivan fps-t, de mivel sok cimbora otthon csucsul, javaslatukra vegul lekaptam en is a free Warzone-t, hogy megnezzem milyen. ilyen otvar egy kodot reg lattam. ahogy olvasgatok a fel topik szenved vele. jol megirt egy darab. ez a reddit javaslat meg tobbe-kevesbe erdemes lehet egy probara?
jobban jarok, ha visszamegyek black ops I szerverekre, ez kabare : )
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
sayCet
aktív tag
Valakinél fordult elő warzoneban, hogy triosba nem dob be 3-ik embert? Quadba mindig szépen összegyűlünk, de triosba ketten maradunk.
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
-
prokxy
veterán
Srácok, M4 mounted killshez mi a legjobb map/mód? Kell még 83 :D
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Komi28
senior tag
Hülye kérdés nagyjából értem amit írde itt mi a pontos feladat mivel kell megcsinálni késsel? Execute 10 finishing moves
-
Laraxior
titán
Hol érdemes most megvenni a játékot? Elég nekem a Sima MW, igazából csak a multi miatt érdekelne, ott egy kicsit gyorsabban tudnék fegyvert fejleszteni, mint sima WZben.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BandiHUN
veterán
válasz Komi28 #12993 üzenetére
Mögé mész valakinek,akár földön fekvőnek is,és nem csak röviden lenyomod a meele támadásod,hanem nyomva is tartod,akkor lesz kivégzés!Nem kell kés,de úgy is lehet,könnyebb kicsit,a kést kézbevéve gyorsan futsz ugye,könnyebben tudsz hátbatámadni,és olyankor a bal gomb hosszan nyomásra is kivégez!
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Komi28 #12993 üzenetére
Az ellenfelet hátulról meglepni, és a nevezett "kivégző mozdulatot" végrehajtani. PS4-en vagy kétszer a melee gomb (nálam kör, más platformon értelemszerűen az annak megfelelő), vagy hosszan a melee gomb.
-
BandiHUN
veterán
válasz prokxy #12992 üzenetére
Ha itt beállítod ADS-re,akkor minden ADS-eléskor,ha lehetőséged van támasztani,kihajolni,automatán csinálni fogja,így a legkönnyebb,nem kell külön foglalkozni vele!Tipp:guggolásból is van kihajolás,és az ilyen killt a chrouch-ba is számolja!
[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
válasz prokxy #12992 üzenetére
Mapra talan sh, shipment, ott barmely mod, de tobbi mapon is lehet, ha mondjuk hq-t mész, es veditek, feltamasztasz vhova, jonnek ugyis szépen sorba.
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Komi28
senior tag
válasz KaitouP #12996 üzenetére
LorenzoHUN-nak is köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest