Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
RapaNui1
üzenetére
Ebben egyet kell értsek, viszont én szeretem a kihívást. A Mercedes AMG ONE építésébe is emiatt vágtam bele. Első ilyen motorizált készletem volt, így picit felcsesztem magam a kábeleken. A Yangwang esetén jóval több kábel van, és valóban egy rémálom őket begyömöszölni az előírt helyekre, de azt általában végül megoldom, szerencsére ezen a téren eléggé találékony tudok lenni.
Itt viszont az zavar, hogy mindent úgy csináltam, ahogy kellett, mégis maradt benne hiba. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy teljességgel kizárt a saját hibázásom, simán előfordulhat, hogy a nagy odafigyelés dacára végül sikerült benéznem valamit. Ezért is fúrja nagyon a csőrömet, és magamat ismerve - bármennyire kiráz a hideg még ennek a gondolatától is -, a vége az lesz, hogy szét fogom szedni, és újra összerakni.
De egyelőre sajnos ez nem megoldható. Karácsonykor itthon leszek 10 napig, akkor megcsinálom, mert ehhez több idő fog kelleni, mint simán öszerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest