Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
Megérkezett a MiG-15, meg is építettem. Két zacskóban érkezett. Az építési élmény többé kevésbé megegyezik a LEGO-val. Annyi, hogy a színes elemek teljes hiánya valóban egy kicsit nehezítenek a dolgon. Kb. háromszor megakadtam az építésben. Egyszer azért, mert egy 2x7-es elemet raktam véletlenül oda, ahova egy 2x8-as elem kellett volna. Illetve egyszer azon ment a lamentálás, hogy két elemet hogyan kell helyére rakni, mert a leírás nem volt egyértelmű. A harmadiknál meg megkavart egy elem megfelelő helyre rakása. Ez mind az összerakási furcsa megközelítéséből ered.
Számomra nagyon tetszettek ezek a fordított csempe elemek, illetve az 1x5-ös elem, amik nem , vagy csak korlátozottan vannak LEGO-ban. A 2x7-es elem az hülyeség.
Nagy piros pont, hogy nem kell matricázni, minden print.A függőleges szárny szerintem túl lett bonyolítva, és látszik, hogy nem teljesen passzolnak az elemek:
Első zacskó után:
A végeredmény:

Az állvány nagyon tetszik, mert nem merev, hanem flexibilis.Összességében nem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagy piros pont, hogy nem kell matricázni, minden print.