Hirdetés
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo00
csendes tag
válasz
Korcsii
üzenetére
Mondjuk ha igy probálom akkor nem fut le a program, mondjuk 3dtombbel se.
int main()
{
char *tomb[255][255],sor=0,oszlop=0;FILE *fp;
fp=fopen("c:\\all.txt","rw");while(!feof(fp))
{
fscanf(fp,"%s",tomb[sor][oszlop]);
oszlop++;
if(oszlop>6)
{
sor++;
oszlop=0;
}
}system("pause");
}
5let? -
gergo00
csendes tag
válasz
Korcsii
üzenetére
Akkor beszéljunk programnyelven

Mutatnal egy rovid peldat a haromdimenzios tombbel.
Mondjuk én a dinamikussal probalkoztam csak azzal az volt a baj hogy:char *tomb[25][25],*tomb2,
while(!feof(fp))
{
fscanf(fp,%s,tomb2)
tomb[sor][oszlop]=tomb2
}
csak viszont igy a tomb2 memoriacime mindig felulirodik es az utolso elem tartalma lesz mindig benne -
gergo00
csendes tag
Sziasztok fórumozók!
Egy olyan függvény szeretnék létrehozni amely, külső pl:.txt állománybol sztringenkét beolvas egy két dimenziós tömbe.
Szóval, már irtam hasonló programot, amely kétdimenziós tömbe, külső állományból számokat olvas be.(egyébként emelt info érettségire készulok és azért kell). A problémám ott van hogy van egy állomány és annak az első sora pl:AAA aa a 0 1 2 3
Van egy tomb[255][255]-om, és azt szeretném hogy az AAA sztringem a tomb[0][0] helyére kerüljenek. Mert ugy megtudom valósitani hogy a három A betű kozül egyet a helyére berak.
Lehetséges fscanf(fp, %s, *ketdimentomb) rogton a memória cimeket tárolni egy mutatós kétd.tombe?

Lehet hülyeségeket kérdek, azért ne haragudjatok de sosem volt tanárom aki tanitott volna, és egymagában az embernek nem túl könnyű.
előre is kossz
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest