Hirdetés
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
válasz
alapz@j
üzenetére
Köszönöm! Nem is azzal van a probléma, mint kezdő, de nem a nulláról kezdő (nem írom le, hogy mi a munkám, de ilyen jellegű programozással először találkozom), hogy hová írjam, azt sok helyen leírják pl. könyvben ,és nem is a tutorial-lal van a gond, hanem mivel írjam oda, ahová kell! Ez volt az első kérdésem. Sajnos, akik válaszoltak itt éppen efölött siklottak el, persze később ez javításra került. Amint sikerül feltelepítenem és normálisan használatba vennem az adott programot, jöhet a link és a tutorial.
-
DasBoot
aktív tag
Code Blocks-ra esett a választásom. Bele is kerültem az első akadályba, program begépelése után nem írja ki a megfelelő sort, szerintem el sem indul , mert a "Build log"-ban ezt írja:
""Rookie3 - Debug": The compiler's setup (GNU GCC Compiler) is invalid, so Code:
locks cannot find/run the compiler.
Probably the toolchain path within the compiler options is not setup correctly?! (Do you have a compiler installed?)
Goto "Settings->Compiler...->Global compiler settings->GNU GCC Compiler->Toolchain executables" and fix the compiler's setup.
Skipping...
Nothing to be done (all items are up-to-date).
"Kérdésem az lenne, hogy mi kell még ahhoz, hogy elinduljon? Köszönöm a választ.
-
DasBoot
aktív tag
Szép napot, Mindenkinek! Tudom, sok a kezdő kérdés, Én is ide tartozom, és leegyszerűsítve: mi kell ahhoz, hogy kiírjam az adott szöveget a képernyőre? Konkrét válaszokat szeretnék, részletesen. Köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
locks cannot find/run the compiler.