- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
válasz
alapz@j #5768 üzenetére
Köszönöm! Nem is azzal van a probléma, mint kezdő, de nem a nulláról kezdő (nem írom le, hogy mi a munkám, de ilyen jellegű programozással először találkozom), hogy hová írjam, azt sok helyen leírják pl. könyvben ,és nem is a tutorial-lal van a gond, hanem mivel írjam oda, ahová kell! Ez volt az első kérdésem. Sajnos, akik válaszoltak itt éppen efölött siklottak el, persze később ez javításra került. Amint sikerül feltelepítenem és normálisan használatba vennem az adott programot, jöhet a link és a tutorial.
-
DasBoot
aktív tag
Code Blocks-ra esett a választásom. Bele is kerültem az első akadályba, program begépelése után nem írja ki a megfelelő sort, szerintem el sem indul , mert a "Build log"-ban ezt írja:
""Rookie3 - Debug": The compiler's setup (GNU GCC Compiler) is invalid, so Code:
locks cannot find/run the compiler.
Probably the toolchain path within the compiler options is not setup correctly?! (Do you have a compiler installed?)
Goto "Settings->Compiler...->Global compiler settings->GNU GCC Compiler->Toolchain executables" and fix the compiler's setup.
Skipping...
Nothing to be done (all items are up-to-date).
"Kérdésem az lenne, hogy mi kell még ahhoz, hogy elinduljon? Köszönöm a választ.
-
DasBoot
aktív tag
Szép napot, Mindenkinek! Tudom, sok a kezdő kérdés, Én is ide tartozom, és leegyszerűsítve: mi kell ahhoz, hogy kiírjam az adott szöveget a képernyőre? Konkrét válaszokat szeretnék, részletesen. Köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo 3DS és DS topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest