- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
Jester01 #4805 üzenetére
Köszönöm, a bináris működik, most is már azon a laptopon írok, amibe bios-t kellett újraírni, amihez kellett ez a progi
Igen, hiányzott a (asszem) libopenssl-dev csomag legutóbb, amiben az md5.h nevű file volt, amit hiányolt a gcc. Miután ezt is feltettem, már nem hiányolt semmit, csak kismillió hibát dobott és nem fordult le...
Mégegyszer köszönöm, lógok egy szivességgel. Tartsd evidenciában, főleg amikor majd meghal a notid -
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok programozó, nem is értek hozzá, de úgy alakult, nagy szükségem lenne egy programra, amit viszont csak forrásban adtak meg tt.
Linux alatt nem fordul le, kismillió hibát jelez, nem tudtam kibogózni. win7-en a mingw-vel próbáltam, de annak is mindenféle header állományok hiányoznak, pl. wait.h, ptrace.h, stb. Valaki tudna esetleg segíteni a fordításban? V. más valamivel próbáljam? Annak is örülnék, ha valaki simán csak lefordítaná win-es binárisra, abszolút távol állnak tőlem ezek a dolgok, viszont kéne a program
A közzétevőnek már írtam, de még nem jött válasz.
Előre is kössz a bármit!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Doogee S Mini ütés/por/vízálló telefon
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest