Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
Jester01 #4805 üzenetére
Köszönöm, a bináris működik, most is már azon a laptopon írok, amibe bios-t kellett újraírni, amihez kellett ez a progi
Igen, hiányzott a (asszem) libopenssl-dev csomag legutóbb, amiben az md5.h nevű file volt, amit hiányolt a gcc. Miután ezt is feltettem, már nem hiányolt semmit, csak kismillió hibát dobott és nem fordult le...
Mégegyszer köszönöm, lógok egy szivességgel. Tartsd evidenciában, főleg amikor majd meghal a notid -
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok programozó, nem is értek hozzá, de úgy alakult, nagy szükségem lenne egy programra, amit viszont csak forrásban adtak meg tt.
Linux alatt nem fordul le, kismillió hibát jelez, nem tudtam kibogózni. win7-en a mingw-vel próbáltam, de annak is mindenféle header állományok hiányoznak, pl. wait.h, ptrace.h, stb. Valaki tudna esetleg segíteni a fordításban? V. más valamivel próbáljam? Annak is örülnék, ha valaki simán csak lefordítaná win-es binárisra, abszolút távol állnak tőlem ezek a dolgok, viszont kéne a program
A közzétevőnek már írtam, de még nem jött válasz.
Előre is kössz a bármit!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest