- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buherton
üzenetére
(És egyben don_peternek is válasz.)
Ez villamosmérnök végzettséggel (de gondolom már műszerész/villanyszerelő szakmával szintén) biztosan nem nagy kunszt; de tisztán szoftveres háttérrel, no meg esetemben az informatikus diplomámmal, azzal az egy félévnyi elektronika tárggyal és egy darab mérés laborral - ahol kész sablon alapján össze kellett pakolni breadboardon két áramkört -, azért nem ennyire triviális.
Nyilván meg lehet tanulni a digitális áramkör építést is, jó szakirodalommal vagy mondjuk kompetens ismerőssel. Én csak annyit akartam mondani, hogy szerintem nem ördögtől való, ha kulcsrakész hobbi platformot vesz.
Ha meg élesben is ezzel akar foglalkozni, akkor a Ti hozzáállásotok követendő, természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest