Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
!wannabe
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Azért nem akartam mert rossz fényt vetne rám. A kód alján volt egy kikommentezett rész: while(1)
{
socklen_t struct_len = sizeof(struct sockaddr_in);
struct sockaddr_in client_addr;
int client_fd = accept(server_fd, (struct sockaddr*)&client_addr, &struct_len);
printf("Kapcsolódott egy kliens\n");
}Ez azért lett kikommentezve mert error volt az első sorban. Azt gondoltam, hogy enélkül is futnia kellene egyébként a servernek azért tettem fel itt a kérdést. Syntax error volt csak benne, tehát egy elírás, de persze csak akkor tűnt fel amikor már nem tudtam szerkeszteni az előző posztomat. Ezért mondtam, hogy ne gondolkodjatok már rajta.
Jah és még annyi, hogy ez nem echo server mert még nem adja vissza amit beírunk az majd később lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest