- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kampi_
csendes tag
válasz
Jester01 #1086 üzenetére
Hi!
Igen egyenlőre tényleg 3 processznak van helye, mert most csak tesztelem. De ettől függetlenül is, csak kettőt nyit meg! Az fgets előtt megnézem, hogy létezik-e fájl, és hogy üres-e? Azt tény, hogy azt nem tudom hogy lehet megnézni, hogy üres-e egy sor, vagy hogy az egész megvan-e, de ha te tudod, akkor elmondhatnád
Az OpenProcess elvileg NULL-t ad vissza. Legalábbis én azért gondolom, mert ha nem lenne NULL akkor nem teljesülne ez a feltétel : if (phandle==NULL) createproc(proc_data[i].proc_name,i,proc_data); De teljesül mert ha bezárom, akkor megnyitja megint a process-t, tehát teljesülnie kell,nem? A while(1) cilusbanpedig csak elfelejtettem átírni a current-et i-re.
De már kijavítottam. De ettől függetlenül azt nem mondtad meg, hogy miért csak kettő process nyílik meg és nem több?
Vagy ez lehet ezek a hibák miatt? A CloseHandle-es részt nem igazán értem hogy mire gondoltál. Sajnos ezeket a handleket meg a createprocess-t nem teljesen vágom, hogy hogyan műkődnek. Ezért is kértem segítséget
Kampi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest