- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kampi_
csendes tag
válasz
Jester01
üzenetére
Hi!
Igen egyenlőre tényleg 3 processznak van helye, mert most csak tesztelem. De ettől függetlenül is, csak kettőt nyit meg! Az fgets előtt megnézem, hogy létezik-e fájl, és hogy üres-e? Azt tény, hogy azt nem tudom hogy lehet megnézni, hogy üres-e egy sor, vagy hogy az egész megvan-e, de ha te tudod, akkor elmondhatnád
Az OpenProcess elvileg NULL-t ad vissza. Legalábbis én azért gondolom, mert ha nem lenne NULL akkor nem teljesülne ez a feltétel : if (phandle==NULL) createproc(proc_data[i].proc_name,i,proc_data); De teljesül mert ha bezárom, akkor megnyitja megint a process-t, tehát teljesülnie kell,nem? A while(1) cilusbanpedig csak elfelejtettem átírni a current-et i-re.
De már kijavítottam. De ettől függetlenül azt nem mondtad meg, hogy miért csak kettő process nyílik meg és nem több?
Vagy ez lehet ezek a hibák miatt? A CloseHandle-es részt nem igazán értem hogy mire gondoltál. Sajnos ezeket a handleket meg a createprocess-t nem teljesen vágom, hogy hogyan műkődnek. Ezért is kértem segítséget 
Kampi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az OpenProcess elvileg NULL-t ad vissza. Legalábbis én azért gondolom, mert ha nem lenne NULL akkor nem teljesülne ez a feltétel : if (phandle==NULL) createproc(proc_data[i].proc_name,i,proc_data); De teljesül mert ha bezárom, akkor megnyitja megint a process-t, tehát teljesülnie kell,nem? A while(1) cilusbanpedig csak elfelejtettem átírni a current-et i-re.
De már kijavítottam. De ettől függetlenül azt nem mondtad meg, hogy miért csak kettő process nyílik meg és nem több?