Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kampi_
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hi!
Tehát ha jól értem, akkor elvileg ebben a formában működnie kellene, ugye?
execl("psexec.exe","\\\\target -i -c d:\\kampi\\map.bat",NULL);
Csak az volt a gáz ezzel, hogy a "target" változót nem értelmezte rendesen, mert a "\\target" nevű gépen akarta lefutattni a progit, pedig pont az lenne a lényege, hogy a target az változik. Kiolvas egy gépnevet egy fájlból és azon a gépen lefut a progi, aztán kiolvassa a következőt és megint lefut. Mondjuk azóta variáltam még, csak sajnos legkésőbb hétfőn este tudom majd kipróbálni....
Másik kérdés. Mielőtt ez a rész lefutna, akarok egy olyat, hogy megpingelje az összes gépet ami a fájlban van, mert ha a psexec-et egy olyan gépen akarom futtatni, ami nem elérhető akkor leáll a progi. Ezért szertnék olyat csinálni, hogy előtte megpingelek minden gépet ami a fájlban van, és ha elérhető, akkor kiírja egy fájlba, ha meg nem akkor egy másik fájlba, és így tuti lefutna végig a progi rendesen. A kérdés csak az, hogy hogyan tudom a ping visszatérési értékét vizsgálni?? Nincs erre valamilyen ötletetek, vagy programrészleteteket, ami ha lefutott a ping akkor pl.: visszaad 0-át, ha nem elérhető, akkor 1-et, ha meg valamilyen hiba van akkor 2-vel. Mert így már tudnám kezelni rendesen.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő