Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dabadab
    titán

Az, hogy mennyire olvasható, az nagyon szubjektív dolog. A következő példát mondom rá:
    #6216 hsz-ében jattila48 is elismerte, hogy a szóban forgó kód jobb, mint a tiéd. Pedig a te oldaladon állt, mert azt írta, hogy:
    >A #6179 példa valóban jó, de dabadab kritikájában is van azért igazság

Ez egyértelműen tükrözi, amit az előbb írtam. Na ennyire szubjektív, hogy 1 kód mennyire "jó"(a te szavad járása szerint). Aki melletted van, még ő is azt mondta, hogy a szóbaforgó kód jó.

Zárójelben jegyzem meg, hogy szerintem ha csak az olvashatóságot nézzük, akkor az én 2 return-os kódom a legolvashatóbb. Mert a return egyértelműen jelzi, hogy itt nincs mese, kilépés van a függvényből.

De mint mondtam, ez nagyon szubjektív dolog.

Bocs, de tényleg nem merül fel benned az, hogy ha nulla tapasztalattal akarsz valamit megmagyarázni olyannak, aki nagyon régóta ezzel foglalkozik, hogy esetleg nem neked van igazad és érdemes lenne legalább megfontolni, amit mond?

És nem, baromira nem szubjektív. Addig érezheted mindegynek, hogy mi hova kerül, amíg nem látod át, hogy azok mit jelentenek. Onnan kezdve viszont nagyon is objektíven értékelhető lesz a dolog.

A 6179-nél például azt nem érted, hogy a vezérlési szerkezet a program lefolyásáról is beszél, márpedig ott mást mond, mint ami a tényleges helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák