- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
válasz
kovisoft
üzenetére
Megnézem, de ennél a résznél kezdem elveszteni már a fonalat
Pluralsight-on csinálom a C képzéseket, pont azt monta az oktató ennél a résznél, hogy ez a legegyszerűbb módja mert egyszerű utána felszabadítani a memóriát, és ugyan úgy lehet hivatkozni egy elemet, ahogy statikus 2D tömbnél. Neten- YT-n mindenhol a for ciklussal feltöltögetős verziót láttam, azért örültem meg ennek, de hát nem megy.Amit írtál azt hogy kell elépzelni, nem teljesen értem. Egy sort ki tudok választani egy pointerre és egy elemet egy indexel?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pluralsight-on csinálom a C képzéseket, pont azt monta az oktató ennél a résznél, hogy ez a legegyszerűbb módja mert egyszerű utána felszabadítani a memóriát, és ugyan úgy lehet hivatkozni egy elemet, ahogy statikus 2D tömbnél. Neten- YT-n mindenhol a for ciklussal feltöltögetős verziót láttam, azért örültem meg ennek, de hát nem megy.