- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
válasz
kovisoft
üzenetére
Megnézem, de ennél a résznél kezdem elveszteni már a fonalat
Pluralsight-on csinálom a C képzéseket, pont azt monta az oktató ennél a résznél, hogy ez a legegyszerűbb módja mert egyszerű utána felszabadítani a memóriát, és ugyan úgy lehet hivatkozni egy elemet, ahogy statikus 2D tömbnél. Neten- YT-n mindenhol a for ciklussal feltöltögetős verziót láttam, azért örültem meg ennek, de hát nem megy.Amit írtál azt hogy kell elépzelni, nem teljesen értem. Egy sort ki tudok választani egy pointerre és egy elemet egy indexel?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Acer Predator Triton 500 (PT515-52) BONTÁS RTX 2080 Super, i7 10750H 300Hz alkatrészek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- DDR3 Lapop Ram csomagban 12db
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pluralsight-on csinálom a C képzéseket, pont azt monta az oktató ennél a résznél, hogy ez a legegyszerűbb módja mert egyszerű utána felszabadítani a memóriát, és ugyan úgy lehet hivatkozni egy elemet, ahogy statikus 2D tömbnél. Neten- YT-n mindenhol a for ciklussal feltöltögetős verziót láttam, azért örültem meg ennek, de hát nem megy.