Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovisoft #6105 üzenetére
Köszönöm
Az y_offset át kell hogy nevezzem mert megtévesztő, ez az x tengelyen való eltolást jelöli, semmi dolga nincs magával a fonttal, vagy nem teljesen értelek
Próbáltam utána olvasni a struktúrának, egyenlőre nem vagyok vele meg kibékülve, de dolgozom rajta
A másik dolog amin ügyeskedek, a font magassága se jelentsen problémát, vagyis képes legyek több memória lapra kivetítve is elküldeni az adatokat. Arra mar rá jöttem, a font sima decimálisban van(olyat találtam mind a 16 bit egy számot alkot, ami a magasságát teszi ki a karakternek), akkor egyszer 8 pozíciót jobbra, máskor 8 pozíciót balra kell tolni és maris megvan a 8-8 bit, vagy legalábbis remélem
A memória olvasást megoldottam, így mar tudok 1 db pixelt bárhol kapcsolni, anélkül, hogy befolyásolnám az adott lapon levő többi pixelt
Köszönet a segítségért meg egyszer
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- War Thunder - MMO Combat Game
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest