Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nantucket
tag
Hát ezzel tökéletesen egyetértek, matek nem nagyon fog kelleni a programozáshoz, én megírtam már 1-2 programot, de olyan problémával nem szembesültem még amihez hű de nagy matek tudás kéne, és még nem írta meg senki előttem. Szerintem most így elég nehéz lenne olyan témakört mondani amit még nem írt meg senki (és persze ingyé hozzáférhető), kellöen ügyesen. Szerintem programozni, csak netről lehet megtanulni, és nem arról szól a dolog, hogy mekkora koponya vagy, hanem, hogy mennyire tudsz modellezni (ez is inkább tapasztalat) és mennyire tudod felhasználni azt a rengeteg cuccot ami már létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Premier KM7321W Többcsatornás Bluetooth vezeték nélküli billentyűzet+egér,használt,szép állapot
- Be Quiet! Pure Base 500 White
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest