- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
PC-n máshogy jön ki a dolog, de azért ne általánosítsunk. Qt-ban olyan kódot írhatsz ami GUI-t kezel és ugyanaz a függvény hívás három oprendszeren is működik. Csak külön le kell fordítani mind a háromra. Viszont beágyazott rendszerben nagyon kényelmes tud lenni, hogy PC-n kezdem el a fejlesztést, ahol ugye egyszerűbb debuggolni a C kódot és a memóriá elírásokat is nagyság rendekkel könnyebb megtalálni. Közre játszik ugye az is, hogy az elírásról az IC nem dob fel neked egy ablakot, hogy hoppá
. Amikor az ember túl van a nehezén csak áthúzza a másik projektbe és mehet a fejlesztés tovább a hardveren mindenféle változtatás nélkül. Ez a platform függetlenség. Persze ehhez mindkét helyen meg kell lennie a megfelelő interfész függvényeknek.Vuze-val kapcsolatban rosszul emlékeztem akkor, de ettől függetlenül panaszkodnak rá, hogy jobban eszi a gépet, mint a többi torrent kliens.
(#4421) alapz@j: Szó mi szó nem szaggat nálam se, de a ventit nagyon pörgeti az fix.
(#4420) dabadab: C a beágyazott rendszerek egyeduralkodó nyelve. Ha újabb kocsid van, akkor nagyjából 10 millió sornyi C kód vigyáz rád, illetve szórakoztat téged
. Én személy szerint nem tanultam mást csak C-t. Ön szorgalomból tanultam meg a PERL-t, C++-t, egy kicsit a bash-t.(#4437) alapz@j: Hogy a fenébe van ideje futás közben újra fordítani? Pontosítok. Honnan tudja futás közben, hogy hogyan lehet optimalizáltabb? Hogy tud még ennél is optimalizáltabb kódot fordítani?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Amikor az ember túl van a nehezén csak áthúzza a másik projektbe és mehet a fejlesztés tovább a hardveren mindenféle változtatás nélkül. Ez a platform függetlenség. Persze ehhez mindkét helyen meg kell lennie a megfelelő interfész függvényeknek.
. Én személy szerint nem tanultam mást csak C-t. Ön szorgalomból tanultam meg a PERL-t, C++-t, egy kicsit a bash-t.