Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheProb
    veterán

Mondjuk valahol igaz. Azért én is törekedni szoktam, hogy a warningok ki legyenek szedve a kódból. :) De pl. a void main(void) warninggal nem szoktam foglalkozni, vagy a castos figyelmeztetésekkel.

(#4404) TheProb: Ha Androiddal fogsz foglakozni, akkor itt elég csak a túlélésért küzdeni. A C és Java ég és föld. Amit most csinálsz példát az Java-ban majd sokkal, de sokkal egyszerűbb és kényelmesebb lesz.

(#4406) TheProb: Függ attól, hogy mire programozol és hogy mit. Általában elmondható, hogy a Java egyszerűbb, és kényelmesebb. Rengeteg minden készen kapsz, amit a C alatt neked kell lekódolni.

értem, ez kis könnyedséget adott most, remélem a java akkor jobban fog tetszeni. :)

Egyébként ti milyen nyelveket ajánlanátok? Mit érdemes tanulni? Tudom, hogy ez megint csak 1 nagyon szubjektív dolog, de pl. mi a véleményetek a c++ (bár úgy tudom ez nagyon expert programozóknak ajánlott csak), vagy a .net-ről?
    Azt tudom, hogy a java-t azért mondják relatív könnyűnek, mert OOP nyelv, de pl a .Net-ről nemtok semmit, meg a c++-ról is csak annyit, mint amit előbb leírtam (ergó semmit)

Új hozzászólás Aktív témák