- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
WonderCSabo #1076 üzenetére
azzal nincs is gond.
csak hogy hogyan nyissam meg a file-t
ezzel próbáltam, de nem módosította a file-t:fstream infile(Filename, fstream::in | fstream:: out);
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
egy szöveges fájlokat "titkosító" (azért van idézőjelben mert irtó gagyi, betűkeveréses titkosítás csak, de háziba ez is jó), szóval titkosító programot csinálok, és abban kéne egy kis segítség, hogy az adott problémát hogy tudnám esetleg megoldani:
a program a fájlon karakterenként végzi a titkosítást.
azt szeretném megcsinálni, hogy a program beolvas egy karaktert, kikeresi a titkosított megfelelőjét, és az eredeti fájlba írja vissza a forráskarakter helyére. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #1044 üzenetére
azt már próbáltam,hogy a fájlnév helyére az elérési utat adom be de úgy nem működött (nem lepődtem meg rajta
).
-
FireKeeper
nagyúr
az megvan, hogy melyik függvényt kéne használnom (az fstream kell majd), hanem azt nem tudom hirtelen, hogy hogy kell azt kezelni, hogy a fájl nem a .exe mappájában van, hanem egy más elérési úton, hogy hogy kell beparaméterezni a függvényt, hogy bármilyen helyen lévő fájlból tudjon dolgozni.
vagyis a felhasználó megadja az elérési utat és a fájlnevet, és nekem utána ebből kell dolgoznom. -
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
érdekelne, hogy hogy tudok fájlt megnyitni, ha mondjuk a felhasználótól bekérem az elérési utat és a fájlnevet egy stringbe (mondjuk "d:\mappa1\mappa2\file.txt")?
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
hogy tudok visszatérni egy osztály referenciájával? a
return this*; -ra emlékeztem, de azt aláhúzza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest