- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz
WonderCSabo #2438 üzenetére
Mert ezt c++-ban csináltam, ezzel kezdtem. Ehhez tartozott a kérdés.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Ismét hülye kérdés:
#include<stdio.h>main(){
int sum;sum == 500 + 15;
printf("500 és 15 összege: %d\n", sum);
return 0;
}Ennek miért 8 az összege? Valamit alapvetően rosszul csinálok? Próbáltam bonyolultabb feladatokat, de ott is 8-at adott ki bármire. Ezt találtam egy példatárban, és ott azt írta így működnie kell...
Köszönöm, és bocsi az ilyen hülye kérdésekért csak nem haladok egyről a kettőre.
-
-Faceless-
őstag
válasz
PumpkinSeed #2419 üzenetére
Köszönöm
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy c++-t kezdtem el tanulni. Tudnátok esetleg ajánlani valami feladat gyüjtemény szerűséget, amivel könyebb lenne gyakorolni?
Más elkezdtem csinálni egy feladatot egy szegedi gyakorlati tanárnak az oldaláról néztem ki. (elég kevés van ott fönt, és szinte mind ugyanaz, de több mint a semmi) A lényege az lenne, hogy alap műveletekkel, és if, while, és for -al csináljak egy olyan loop-ot ami minden körben bekér egy számot addig ameddig az nem lesz 0 majd kiírja az eddig megadottak összegét. Ezt hogy érdemes csinálni?
(csak valami nem oké, mert lefut while ciklussal, de 0 után bekér még egy számot, és az összeadás sem jön ki)
Bocsi, hogy ilyen alap dolgokat kérdezek tuti, hogy az egészet ahogy van rosszul csinálom, de nem igen tudok fórumon kívül kitől tanácsot kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest