- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Én találjam ki hogy mit akarsz?
''ezzel probaltam meg kiiratni de semmi. ''
Kiiratni vissza a képernyőre, vagy kiírni a fájlba, vagy mit akartál? Mi az hogy de semmi?
fprintf -nek megadtad a fpontok FILE streamet, így a formátumnak megfelelő adatokat kiírja a fájlba, feltéve ha leveszed a &-t, ahogy mondtam.. Hogy utána mit csinálsz az megint más kérdés. De minek olvastatod vissza a programmal, miért nem nézed meg egyszerűen, hogy mi lett a fájlban?
Nehéz kiigazodni rajtad. -
Lortech
addikt
A szóköz arra kellett, hogy ne fusson össze a két scanf, mivel benne maradt az előzőből a sorvége, és azt rakta bele a pontazon-ba, és egyből ugrott a következő scanf-re. Úgy vannak a fájlban az adatok, ahogy kiírod őket..
Nem teszteltem le, de ennek ránézésre mennie kéne, ha kiveszed a &-t a változók elől. -
Lortech
addikt
Már megint lemaradtak az indexek, használj [ i ]-t. (szóközök)
a scanf helyett nem fwrite-ot kellene hasznalni? Most nem foglalkozom azzal hogy kiiirassam a kepernyore, csak bele akarom irni a fajlba, ugyhogy a bill-rol kerem be az adatokat.
Mi tudjuk, hogy mit akarsz?scanf-fel feltöltöd a struktúrát, ha ezt ki is akarod írni akkor nyilván kell valamilyen fájlíró függvény is (pl fwrite, fprintf, puts), de nem egyik a másik helyett, hanem együtt.. Vagy kiírhatod a fájlba a semmit is.
(vagy nem értem)
#186: Melyik a tömböd? A spontok. Akkor pedig a 2.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Mondjuk úgy az egész egy merő hiba..Printf > printf, Scanf > scanf, flose > fclose. Beolvasásnál nem kéne indexelni a spontok-at?
printf(spontok); -- printf nem találja ki, hogy mit akarsz, csak char-t adhatsz neki. Le kell programozni egy eljárást, amiben minden mezőjét kiiratod külön-külön egy t_pont-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Motoros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gamepad
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest