Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-

A Stroustroup könyvnek meg az Effective C++-nak kb. semmi köze nincs egymáshoz.
Az egyik leírja, hogy mit tud a nyelv, a másik meg egy receptgyűjtemény, hogy mit hogyan érdemes használni és mire kell figyelni (és ez feltételezi azt, hogy az ember azért nagyjából már tudja, hogy mit tud a nyelv).
-
dobragab
addikt
Van egy tippem. Ezt írtad:
template<class T, class Comp = std::less<T>>Az utolsó két karakter a C++98 parsing szabályok alapján (mohó algoritmus) egy jobbra shiftelő operátor. Tegyél közé egy szóközt, így:
template<class T, class Comp = std::less<T> >Amúgy ez gyakorlatilag egy hiba a C++98 szabványban, C++11 szerint a felső változat is jó.
Másik hiba: az
std::lessnincs benne sem alist, sem azalgorithmheader-ben,functionalkell hozzá.Szerk: látom, közben megtaláltad.
-
dobragab
addikt
Persze. C++-ban az eredeti is valid, csak nem sok értelme van.
Mondtam a csávónak: sel = !sel;
Válasz: Mindegy, megoldottam iffel.
Időnként olyan érzésem van, hogy a javac dönti el, mit tud a nyelv, és mit nem. A szabvány luxus lenne. A mai napig nem tudom, miért nem fordult le.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő