- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vico87
tag
válasz
pckownz #1696 üzenetére
C++ esetében nem indul automatikusan az Intellisense gépeléskor. Ctrl+Space kombóval lehet beindítani, vagy a beállítások között bekapcsolható, hogy gépeléskor egyből felkínálja a lehetőségeket. Ctrl+Shift+Space kombóval pedig függvények paraméterlistája kérhető (ha egy függvényhívás zárójelei között vagy). Azt vedd figyelembe, hogy nem lesz olyan pontos és gyors, mint egy Pascal vagy C# esetében, mert C++ nyelvet nehezebb feldolgozni.
-
Davs
tag
válasz
pckownz #1696 üzenetére
cplusplus.com - itt vannak fuggvenyek peldakkal magyarazva..Jo offline doksit regen en is kerestem, de nem talaltam, most Qt-t tanulok (crossplatform GUI c++-hoz), annak viszont nagyon jo a beepitett help-je, konnyen keresheto, peldakkal illusztralt..de az ugye sima c++-hoy nem jo
Amugy azt hiszem az auto-complete funkciot keresed, biztos van visual c++-ban, bar meg hasznaltam soha se, lehet be kell "kapcsolni" a beallitasokban..
-
ArchElf
addikt
válasz
pckownz #1696 üzenetére
Visual Studio automatikusan adja (Intellisense-nek hívják az MS felé ezt a funkciót), nem kell nyomni hozzá semmit. Referenciának meg MSDN.
Persze a VS miatt mindjárt keresztre leszel itt feszítve. Kezdj inkább MS VC++ helyett valami (bármi) más - standard - c++-t tanulni...AE
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest