- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
!wannabe
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #458 üzenetére
martonx
Eclipse-nél van ez a helyzet. Pont azt írom, hogy ez a bajom az eclipse-el. DevC-t használtam régen. Viszont azóta rákaptam a codeblocks-ra. Itt a suliba eclipse-t erőltetik, azonban kis programokat kell még írni ebben a félévben, olyanokat amiben az előbb segítettetek. Ehhez gedit-et használok és terminal-ban fordítok. Ma volt az első gyakorlat és eclipse ott is jobbra-balra fagyott. Nem fogom a kisZH-mat abban írni egészen biztos vagyok benne. Ha egy nagyobb projectet kell összehozni biztos hasznos meg kódkiegészítő stb....de éppen írtam aggregátornak is, hogy eclipse-ben kisZH-t írni olyan mint ágyúval hangyára lőni!Fire
Köszi a segítséget, még annyit kellett, hogy a külső ciklust ne '1' től hanem '0'-tól indítsam mivel így a tömb 0. elemét mindig úgyhagyta. A lényeg, hogy most működik
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Minden, ami hőszivattyú
- ASUS routerek
- Proxmox VE
- Apple iPhone 17 - alap
- Windows 11
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest