- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
proci985 #1511 üzenetére
Getprojektmeretet szépen megkapom, azzal nincs probléma, itt vmi olyan érdekes dolog történt, hogy a tomb az egy Project* típusú, és mikor a for ciklusban visszamásolom az értékét a temp-ből, akkor az szépen meg is történik, de mikor a tomb[k], tehát az egyel nagyobbi részébe szeretném elmenteni az új projektet amit kaptam, akkor ott mintha nem is Projekt* tomb típusba mentené, hanem Projekt tomb[k]. Tehát gyakorlati példánál, ahol teszteltem: 1. Projekt amit elmentek nev: 1 meret: 1, ezt szépen el is menti, stb, 2. Projekt nev:2 meret:2, és ezt, a 2. Projektet menti el a Projekt tomb[k]-ba, és nem a Projekt* tomb-nek az elemei közé...
Egy kép róla: http://www20.zippyshare.com/v/10637883/file.html
Nem tudom mennyire érthető amit leírtam, ha vki gondolja, szívesen átküldöm az egész kódot.A getprojektmeret a Memory classhoz tartozik igen.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest