Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
jattila48
üzenetére
Megint nem írtam le a teljes problémakört.
Szóval ez az ID azonosítani fogja egyértelműen az objektumot ebben a programban, és egy socketen keresztül csatlakozott programban a hozzá tartozó, ID alapján meghívandó szkripteket. Ahhoz, hogy ne legyen kavarodás abból, hogy egy ID többször szerepel, ezt már itt lekezelem, így könnyebb lesz a dolgom a későbbiekben. Logikailag is inkább ide tartozik, mint egy felsőbb rétegbe."Nem overloadolni, hanem megvalósítani."Ezt miért nem overloadnak nevezik?
Ismereteim szerint egy már létező operátor új típusokkal való műveletvégézésnek definiálása az overload, ezek szerint rosszul tudom? 
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Dell Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- GAMER Asus ROG NVIDIA 6gb dedikált / i7-10750h / 16gb ram / 500gb ssd / MAGYAR rgb bill / win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szóval ez az ID azonosítani fogja egyértelműen az objektumot ebben a programban, és egy socketen keresztül csatlakozott programban a hozzá tartozó, ID alapján meghívandó szkripteket. Ahhoz, hogy ne legyen kavarodás abból, hogy egy ID többször szerepel, ezt már itt lekezelem, így könnyebb lesz a dolgom a későbbiekben. Logikailag is inkább ide tartozik, mint egy felsőbb rétegbe.
Ismereteim szerint egy már létező operátor új típusokkal való műveletvégézésnek definiálása az overload, ezek szerint rosszul tudom?