Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

[link]

winapit socketet használó programot írok. Amikor egy ezzel kapcsolatot api hívást csinálok az egyik szálból, pl select(), vagy recvfrom(), akkor elszáll a program a fenti hibaüzenettel. Túrtam elég sokat a netet, de nem találtam róla semmi használhatót.
    SO-n azt írták, hogy egy kezeletlen exception miatt meghívódik a terminate() ami meghívja az alkalmazás abort()-ját és ezért áll le.
    Próbáltam, hogy try-catch blokkba elkapok mindent a függvényhívás körül, de ugyan úgy abortálódott a futás. Egyébként msdn-en semmit nem írnak arról, hogy ezek a függvények exceptiont dobnának.
    Én arra gyanakszom, hogy a többszálúság miatt lehet, de minden socketet csak egy, a saját szálából használok. Egyébként is úgy debugoltam, hogy a másik szál aludt, mikor erre a függvényhívásra lépett az utasításszámláló.

A másik furcsa jelenség a következő: overloadoltam az operator<<-t az egyik saját osztályomnak. Tökéletesen működik mindig, kivéve abban a szálban, ami a fenti hibát produkálja. Egész pontosan mikor megtörténik az outputra kiírás, akkor is dob egy ilyen hibaüzenetet, de ekkor még tovább tudom futtatni a programot. WTF?

UI: bocs, hogy nem print screeneltem, a szituációban egyszerűbb volt fotózni.

Új hozzászólás Aktív témák