Új hozzászólás Aktív témák
-
slyking
csendes tag
7up
-
slyking
csendes tag
na szóval a hijack this-t is próbáltam de NEM Használt 10percnél tovább
pedig csökkentett módban is mindent lefuttattam
amúgy úgy kell elképzelni hogy először csak a kezdőlapot allítja át maj önkényesen böngészőt nyit magának buldog-search címen
ennek vonatkozása meg az asztalon valami kék halál imitátor(olyasmi hogy a spyware-k feltelepülhetnek agépere ezért vásároljak spywareirtókat) ACTIVE DESKTOP-ot hoz létre amit visszaállítok az eredetire de az is 10-15 perc és vissza áll a kék-re
de még örülnék vmi segítségnek mert nagyon idegesít
de lehet hogy reinstall lesz mégis
errőljut eszembe: a win xp sp2-t ha egy 120gb SATA vincsire telepítem akkor kell hozzá vmio sata driver floppy-n v. benne van már az SP2-ben alapból??
mert 2 hónapos a gép és még nem volt újra telepítve
de PIPA vagyok mindenki óvakodjon az ilyen spyware sz.roktól -
maniac
senior tag
Udv!
Probaldd ki ezt a spysweeper nevu dolgot, nekem nagyon bevalt.
Bővebben: link
most latom, hogy volt a felsorolasodban akkor bocsi
[Szerkesztve] -
-= CsoCso =-
tag
kapsz egy UPot!
-
slyking
csendes tag
up
-
burgatshow
veterán
válasz
-= CsoCso =- #4 üzenetére
Ezt a szót apám mondogatta amikor f1-et nézertt és kiesett vagy megdöglött az autója Häkinennek!
-
slyking
csendes tag
de ezt a buldog már nagyon irritál
semki nemtud ellene semmit??? -
slyking
csendes tag
keresztanyámnak most van egy 2éves kisfia annak szoktak ilyeneket mondani
valami mesekönyvben v. mondóka v.ilyesmi helyen-----de mosstanában már a neten is terjeng -
khalox
őstag
Bővebben: link
Leírja tisztességesen (angolul), hogyan kell leszedni. -
slyking
csendes tag
mint írtam erről a buldog-search nevű hijacker/spyware mikkamakkáról lenne szó amit az istennek nem tudok leírtani a géprőlde már rohadtul idegesít
szóval örülnék ha vki tudna segíteni ebben az ügyben
ad-aware---frissítve
spybot S&D ---frissítve
spy sweeper--friss
spyware blaster---friss
semmi sem csinál ellene semmit
valami s.o.s. HELP kellene
és lehetőleg winfos reinstall nélkül
u.i.: XP sp1-em van
előre isTHX
+ valami active desctopos izé is van ami kék halál akar lenni és eltávolítás után 1 perc és újra elállítja az asztalom
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest