Aktív témák

• ladybug
    őstag

Ma délelőtt Borka szobáját díszítettem fel. Holnap teszek be képet, hogy milyen lett. A meglévő ''baldachinját'' és az ágya feletti falrészt alakítottam át tavaszi motívumokkal. Igazából már tegnap akartam, de nem jutott rá időm, meg a kisasszony visszaélt a bizalmammal. Így ma lett (volna) ez a , de....
    Sajnos az oviból hazajövetel ma még rosszabbul sikeredett, mint tegnap. Az a nagy baj, hogy sokszor az eszetlenkedés miatt olyanokat mond Borcsi, amivel megbánt másokat. És nem veszi észre magát. Apja rendesen helyrerakta, és ahogy hazaértek, ment a leányzó a szobájába. Semmi veszekedés, hűvös helyreigazítás. Meg is lett az eredménye. Alvás is volt, és lelkiismeretfurdalás is. A cél nem ez volt persze, hanem, hogy ráébresszük arra, hogy előbb gondolja meg amit mondani szeretne, és csak utána mondja is ki. Remélem tanul a hibájából.
    Viszont egész délután olyan jó gyerek volt, hogy öröm volt nézni ahogy játszik, dolgozik. Délután pedig elsétáltunk a kutyával a körútjára csak mi ketten.

Réka ismét nem kakilt ma, így jobbnak láttam felhívni a doktornőt mielőtt rendelésre vittem volna. És milyen jól tettem. Nyugodjak meg, mondta, az anyatejes babáknál ez normális. Akkor kezdjek el aggódni, ha 1 hét után sem lesz. Remélem nem jutunk el addig.
    És nyálzik a gyermek. De veszettül. Lehet, hogy már jön a foga? 1,5 hét múlva lesz 3 hónapos. Máris bújnának a fogai? Hétfőn a tanácsadáson ezt is megkérdem.

Ma beszéltem a szomszéddal is az építkezés miatt. Vázoltam neki pár tervet, de konkrétumot persze csak a tervező terepszemléje, és terve után tudunk csak adni. Mindenesetre amit mondtam nekik, abba nem kötöttek bele, és áldásukat adták az építésre. Hát akkor nosza...Kezdenek beindulni az események. Páromon is látom már, hogy várja. Ma említette először meg, hogy a gyerekeket majd melyik szobába helyezzük el. Örültem ennek. Ezek szerint most nyugodott meg annyira lelkileg, hogy tudott már erre gondolni.
    A fracnis papírmunka van még hátra. No, azzal elleszünk egy darabig. Ide-oda futkosni miattuk, banki ügyintézés, brahh. Még jó, hogy az önkormányzaton a tervező elintéz mindent. Ő legalább tudja, hogy kinek mit kell mondania.

Nos, dehogy ne csak rólunk szóljon a blog, beteszek 1 képet a lányokról. A gyöngyszemeinkről, akikért érdemes lépni, tervezni.

[kép]

Aktív témák